GTX750Ti ve AMD FX-8300 Oyunlarda FPS Düşüşü

Bu tip oyunlar güncelleme aldığı için fps düşüşü yaşanmış olabilir mi? Büyük bir fps düşüşü olmuş o şaşırttı

Bu tip oyunlar güncelleme aldığı için fps düşüşü yaşanmış olabilir mi? Büyük bir fps düşüşü olmuş o şaşırttı
Sorunun o olduğunu düşünmüyorum, böyle bir sistemle en azından 150-250 FPS arası bir performans alması lazım. Bir sorun olduğu kesin ama sorunun kaynağı belli değil. Ve çok sinir bozucu bir sorun

Sorunun o olduğunu düşünmüyorum, böyle bir sistemle en azından 150-250 FPS arası bir performans alması lazım. Bir sorun olduğu kesin ama sorunun kaynağı belli değil. Ve çok sinir bozucu bir sorun
Güncelleme olsa zaten bu sistem sadece bende yok, neden sadece bende olsun bu FPS düşmeleri?
Isınma desem, yok.

Arkadaşıma sordum gtx750ti var. Son ayarda 300'e yakın alıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…