GTX750Ti ve AMD FX-8300 Oyunlarda FPS Düşüşü

Nvidia'nın bir programı vardı. Ordan bazı grafik ayarları yapılıyordu. Benim Nvidia 7300gt sistemin vardı çok donuyordu. Ordan ayarları minimuma çektim ve hiç bir sorunum kalmadı. Grafikte azıcık yırtılma dışında bir sorun yoktu. O ayarları kurcalayın belki düzelir. Başka bişey aklıma gelmiyor.

Nvidia'nın bir programı vardı. Ordan bazı grafik ayarları yapılıyordu. Benim Nvidia 7300gt sistemin vardı çok donuyordu. Ordan ayarları minimuma çektim ve hiç bir sorunum kalmadı. Grafikte azıcık yırtılma dışında bir sorun yoktu. O ayarları kurcalayın belki düzelir. Başka bişey aklıma gelmiyor.
Maalesef sorun o da değil. O dediğiniz ayarlarla taş çatlasa 30 FPS artışı falan alır. Ne olursa olsun FPS'inin bu kadar düşmesi imkansız.

Maalesef sorun o da değil. O dediğiniz ayarlarla taş çatlasa 30 FPS artışı falan alır. Ne olursa olsun FPS'inin bu kadar düşmesi imkansız.
CS:GO'da Nuke haritasında 100 FPS zor gördüm. Kart 36 derecede %30-50 arası kullanımla çalışıyordu.
Anlamadım ya acaba Windows 10'u fabrika ayarlarına mı döndürsem ? Bu da bütün herşeyin silinmesine sebep olur ama umarım düzelir.

Bir ihtimal Windows 7 çözüm olabilir fakat önermek yasak mı bilmiyorum.
Neyse yapıcak bişey yok ben bu sorunun çözülmesini istiyorum gerçekten çok saçma bi sorun Windows 7 çözüm olursa buraya yazarım. PC rahatlar en azından W10'da arkaplanda bir sürü program çalışıyor yanlış görmüyorsam. (W10'un kendi uygulamaları)

Arkadaşlar sorunum çözüldü. Windows 10'un özelliğini kullanıp (sıfırlama) çözdüm.
Konu kilitlenebilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı