GTX760'ta marka tercihi

Zontak

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat ailesi.

Bu ay ekran kartım için bütçemi ayırdım ve 650-700 lira çizgisinde en uygun kartın GTX 760 olduğuna karar verdim.

GTX 760 kartını en güzel hangi marka soğutuyor acaba. ? Sistemim intel/asus/corsair/nvidia üzerine kurulu olduğu için aklıma asus geliyor ama Zotac, Evga gibi markaların ürünleride gayet yakışıklı ve diri görünüyor. Bu hafta sonu ürünü almayı düşünüyorum ve buradan gelecek yorumlar kararımı noktalayacaktır.

Şimdiden teşekkür ederim.

Msi twin frozr ısınma problemi yaşamıyor diye duydum.

MSI TF veya ASUS DCUII alabilirsin. Bütçe varsa EVGA da alınabilir.

Teşekkür ederim. MSI Twin Frozr'ın bu kadar önerilebileceğini tahmin etmiyordum. Galiba Asus alacağım gibi duruyor.

Msi veya Asus soğutma bakımından çok iyi. Evga alayım dersen bir üst modelin fiyatına satıyor Evga biraz pahalı.

EVGA'nın sattığı fiyata 2. el temiz bir GTX770 Direct CUII alınabiliyor. Fiyatları yakın olsa düşünmeden alırdım EVGA'yı.

MSI'ın Twin Frozr serisi, performans, soğutma ve sesszilik konusunda iyidir. Bu yüzden MSI öneriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…