GTX765m FPS Sorunu

güç seçeneklerini ilk sayfada verilen linkteki gibi recep abinin dedikleri doğrultusunda ve performansa dayalı şekilde degistirmistim benim asıl merak ettiğim sey bozuk bir adaptör bu şeye sebep olabilir mi
Olabilir neden dersen, şimdi güç kesintisi olduğu zaman oyunlarda sadece batarya ile ne kadar FPS aldığını bilirsin. Bu da bunun gibi birşey. Güç bir anlık gelmiyor ve FPS düşüklüğü yaşıyorsun.

Bende de benzer bir sorun var laptop Asus n750jk 1-2 aydır cs de 100-120 fps alırken 70 lere düştü sürekli 70 de kalsa sıkıntı değil arada fps de 90-50 arası kırılmada oluyor buda oyunu tıkıyor. Bazen hiçbir şey yokmuş gibi 100-120 fps de oynuyorum bazende çok fazla kırılma ve takılmalarla oynuyorum. Mesela oyunun görüntü ayarını 1600-900 yapıyorum sonra geri 1920-1080 yapıyorum ya da antialisingle felan bir tık oynuyorum düzeliyor fps. Acaba bir toz temizliği yapsam mı? Format çözüm olur mu? Ya da ne yapmalıyım? Fps de ki düşme sadece cs go da değil diğer oyunlarda da biraz var. Arkadaş diğer oyunlarda fazla üzmüyor ama counter da takılmadan dolayı adam vuramayınca sinirleniyorsun. Arada elim kalkıyor ama vuramıyorum haliyle laptop bi destek atın. Eğer sıkıntı tozdan kaynaklıysa ara tatilde salacam garantiye. (PC 1.5 yıllık)

güç seçeneklerini ilk sayfada verilen linkteki gibi recep abinin dedikleri doğrultusunda ve performansa dayalı şekilde degistirmistim benim asıl merak ettiğim sey bozuk bir adaptör bu şeye sebep olabilir mi

hocam adapörü değiştin mi ya da durumu çözebildin mi sebebini anlamadım delleniyom ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…