Gtx770 ile Oyunda Objelerin Geç Gelmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hepsi sayenizde teşekkür ederim. :) anlaşılan bilgisayarcım da bu durumu anlamıyor. O kadar ekran kartından dedi gittim 1150 TL' ye aldırdı kartı bana sonuç yine aynı :) Error Scan testi maşallah bu arada çok uzun sürdü, keşke Quick Scan yapsaydım. :)

- - - Güncellendi - - -

Değerli adminlerim ve arkadaşlar hala ''Error Scan'' Tarıyor Süresi ise ibretlik tam 3 saat 36dk oldu. :D yaklaşık 900 Gb 'nı taradı ve hepsi yeşil kare, hiç kırmızı kare oluşmadı ''Health'' testine geçmeme az kaldı. Birazdan bitiyor. :)

Keşke Quick Scan yapın demek aklıma gelseydi o an.

Keşke Quick Scan yapın demek aklıma gelseydi o an.

Sorun değil ya oyuna bile girmedim daha rahat baksın diye. :) yalnız Health bölümünde sizin dediğiniz gibi Start düğmesi mevcut değil, Update yazıyor bir şeyler güncelliyor ve yanında ''Log'' tuşu var.

Sizce nedir bunun derdi Güç kaynağı-ekran kartı-HDD'de sıkıntı yok gözüküyor.

Acaba RAM'le ilgili sorun olabilirmi? çözemedim gitti bu işi. İnanın bazı oyunlarda çok can sıkıcı olabiliyor uzaktaki nesnelere yaklaştıkça farkedebiliyorum. Özellikle Hunters adlı avcılık oyunu var örnek vermek gerekirse 5 metre ilerinde geyik var ama göremiyorsun üzerine gidince farkedebiliyorsun, zaten hayvanda kaçmış oluyor, gölgeler de sonradan oluşuyor.

- - - Güncellendi - - -

HDD de bad sector var, nasıl format atacaksın ?

Nereden anladınız? :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı