Gtx780 DirectCU II O.C. | Intel i5 4670K | 3.600 TL

OyunCanavarı.ed

Hectopat
Yer
Bursa, Turkey
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yine araştırarak bir sistem topladım beraber iyi ve kötü yanlarını tartışalım istiyorum. Sistem tam olarak şudur :

-H87-PLUS Intel H87 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI Anakart
-3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
-Z5 MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
-CENTAURO SERİSİ 80PLUS 700W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI
-G230 OYUN HEADSET
-G103 GAMING KEYBOARD - TR LAYOUT
-G300 GAMING MOUSE
-Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
-GTX780 DirectCU II GDDR5 3GB 384Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı
-21.5" E2270Swn GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

Sistem bu sırası biraz karışık oldu ama :D Neyse ben bu bilgisayarı fraps ile video kaydetmek ve Battlefield 4 gibi güncel oyunları Ultra Quality de oynamak amacı ile toplamış bulunmaktayım yani video çekerken FPS nin sabit olması benim için önemli. Yorumlarınızı bekliyorum...

O zaman Intel in Brodwell islemcisini bekleyin. NVidia nin 800 serisini bekleyin boyle ismi olur anı yasayamazsan ilerinin ne onemi var ? Bence bir sistem alacaksan o cikiyo bu cikiyo onu bekleyeyim olmamali.Anı yasayin .

Bakalım Nisan sonuna kadar sektörde neler değişecek ama dediğinizi gayet doğru buluyorum sürekli o çıkıcak bu çıkıcak diye beklersek hiç bir şey alamayız teknolojinin hızına yetişmek mümkün değil :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı