GTX850M DirectX 12 destekliyor mu?

Toygar Varlı

Hectopat
Asus X550JK-XO012D modeli bir laptopa sahibim, yıllardır oldukça memnunum. Orijinal Windows 8.1 Pro keyine de sahibim. Yıllardır Windows 8.1 Pro kullanıyorum. Windows 10'a geçme düşüncesi aklımda geçmeye başladı. Herkes DirectX 12 var diye geç falan diyor. Ekran kartım GTX850M DirectX 12 desteği alıyor mu?

DirectX 12 desteği alıyorsa performans ve aşağıda oynadığım oyunlarda nasıl bir FPS artışı olur?
  • PUBG
  • CS GO
  • Fortnite
  • Rainbow Six Siege
  • LoL
Windows 8.1 Pro mu daha akıcı yoksa Windows 10 Pro mu?

Hangisi daha hızlı açılır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlar için Windows 10'u öneririm. Beğenmezsen geri dönebilirsin.

Windows 8.1 daha hızlı açılıyordu bende ama çok az bir farkla. Akıcılıkta ikisinde de problem yaşamadım. Sadece Windows 10, ilk kurulumdan sonra insanları uğraştırıyor. Biraz kendine geldikten sonra gayet sağlam çalışıyor.

Oyunlar için Windows 10'u öneririm. Beğenmezsen geri dönebilirsin.

Windows 8.1 daha hızlı açılıyordu bende ama çok az bir farkla. Akıcılıkta ikisinde de problem yaşamadım. Sadece Windows 10, ilk kurulumdan sonra insanları uğraştırıyor. Biraz kendine geldikten sonra gayet sağlam çalışıyor.

Oyunlar için neden Windows 10 öneriyorsunuz FPS ve akıcılık daha mı fazla oluyor?

DirectX 12 destekleyen oyunlar için kesinlikle öyle. Windows 10 en güncel işletim sistemi. Hatalar ilk Windows 10'da kapatılıyor. Windows 8.1'e göre daha stabil çalışıyor, tecrübelerime göre. Sadece oyun olarak düşünmeyin bunu. En güncel, her zaman en faydalısıdır. Birkaç istisna hariç.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı