GTX950M Ekran kartı sıcaklık değerleri

• Konuyu başlatan yeu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 3.950

yeu

Megapat
Evet arkadaşlar benim sorunum ekran kartımın sıcaklık değerleri. Boşta ki sıcaklık değeri 40-41 derece. Herhangi bir oyun oynarken 85-89 derece arasında oluyor sizce çok mu fazla? Fazlaysa normalde kaç derece olmalıdır?
Sıcaklığı düşürebilmek için neler yapabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış hatırlamıyorsam yük altında 80-85 dereceyi geçmemeli.

Sıcaklığı düşürmek için termal macunu yenilemekte fayda var. Kaliteli bir notebook soğutucusu ilede sıcaklık değerlerini yaklaşık 10 derece aşağı çekebilirsiniz

Yanlış hatırlamıyorsam yük altında 80-85 dereceyi geçmemeli.

Sıcaklığı düşürmek için termal macunu yenilemekte fayda var. Kaliteli bir notebook soğutucusu ilede sıcaklık değerlerini yaklaşık 10 derece aşağı çekebilirsiniz
Önerdiğiniz notebook soğutucusu var mıdır acaba?

Termal macunu yenile benimki de öyleydi. Şimdi yük altında maksimum 82 oluyor.
Termal macunu kendim yenileyebilir miyim?

Önerdiğiniz notebook soğutucusu var mıdır acaba?

Termal macunu kendim yenileyebilir miyim?
Kendin yenilersin fakat ben soğutucu kullandığımı söylemedim. Soğutucu kullanmasam benim değerlerde öyle olur büyük ihtimal. Ben soğutucu kullanmadığımda bilgisayar ısınmadan kapanıyor. Zalman NS-2000 kullanıyorum. Memnunum soğutucudan altı buz gibi oluyor.

Kendin yenilersin fakat ben soğutucu kullandığımı söylemedim. Soğutucu kullanmasam benim değerlerde öyle olur büyük ihtimal. Ben soğutucu kullanmadığımda bilgisayar ısınmadan kapanıyor. Zalman NS-2000 kullanıyorum. Memnunum soğutucudan altı buz gibi oluyor.
Ben hiç ısınmadan dolayı kapanma yaşamadım. Başka soğutucu öneriniz var mı? Öğrenci olduğum için fiyat konusunda olabildiğince makul olmaya çalışıyorum. Önerilerin için şimdiden teşekkür ederim.

Ben hiç ısınmadan dolayı kapanma yaşamadım. Başka soğutucu öneriniz var mı? Öğrenci olduğum için fiyat konusunda olabildiğince makul olmaya çalışıyorum. Önerilerin için şimdiden teşekkür ederim.
Çin malı ürünlerde kullandım,ucuz diye hiç faydası olmadı. 110TL bu soğutucu zaten.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı