GTX960 ve i5 4460 Kaç Yıl Götürür ?

cenkbural

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar arada kaldığım bir konu var.

Aşağıdaki topladığım bilgisayar sizce iyi mi ? 2500 TL'ye değer mi?

Hayatımda hiç 60FPS oyun oynamadığımdan dolayı ( şu an elimde İntel HD 3000 ekran kartlı bir laptop var )
Bilgisayar almayı tercih edeceğim sanırım. PS4 ile ekteki bilgisayar arasında kaldım.

2500TL limitim vardı sizce iyi midir ? Yoksa 1500 TL'ye PS4'ü mü önerirsiniz?

Topladığım bilgisayarın eksikleri varsa yardımcı olabilir misiniz birazcık yeniyim de bu konularda.

Son düzenleyen: Moderatör:
O soğutucu'yu çıkar. İşlemci'ye OC yapılmadığı için o soğutucu'ya gerek yok. Anakart'ı H81M-Plus olarak değiştir ve HDD'yide WD Blue 1TB olarak değiştir. Böyle daha iyi bir sistem toplamış olursun.

Bu daha uygun bütçeli en azından elinde artan para ile klavye, fare yada kulaklık alırsın. RAM'i tek modül alsan daha iyi bir zaman sonra yetmeyecektir. Yetmeyince bir tane daha alırsın 16 GB olur. Kasa'nın ön tarafına'da FAN almayı unutma hava sürkülasyonu için.

RAM konusunu da tekrar değerlendir. Bu sistem için üst düzey bir tercih.

Playstation 4'ün size tek getirisi bazı erken çıkan oyunlara daha önceden sahip olabilme imkanınızdır. Örneğin, GTA 5. Fakat, bilgisayar aldığınız takdirde ileride yapacağınız küçük değişiklerle sisteminizi sürekli güncel ve oyunları ultra ayarlarda oynayabilime şansını yakalarsınız. Mesela, RAM, SSD eklemek ve ya biraz para biriktirip gelecekte daha iyi ekran kartı satın almak gibi.

Konuya gelecek olursak, i5 4460 ve GTX 960'ın sizi en az iki sene rahat götürür diye düşünüyorum.

Playstation yerine PC toplamak her zaman daha iyidir. Sonuçta Playstation sadece oyun için. Bilgisayarı günlük yaşantında da kullanırsın.
Sisteme gelirsek benim sana tavsiyem aşağıdaki gibidir. Peşin alacaksan sinerjiden aynı sistemi daha uygun bir fiyata toplayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…