GTX970 + i5 6500 sistem ne kadar eder?

OmerFrk

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
MSI GTX 970
i5 6500
Z170A Gaming M3
16 GB 2x8 2993MHz RAM
Zalman R1 kasa + Zalman ZM600-LE PSU

Bu kasaya maksimum ne kadar verilir?

Hocam 1-2 ay içerisinde satın alınmazsa almayı düşünebilirim eğer miktarı toparlarsam. Sadece fiyat sormak için konu açtıysanız pek bir fikrim yok ama 7000 civarı ediyor sanırsam

Düzeltiyorum, satış konusu sandım hocam affedersiniz.

Hocam 1-2 ay içerisinde satın alınmazsa almayı düşünebilirim eğer miktarı toparlarsam. Sadece fiyat sormak için konu açtıysanız pek bir fikrim yok ama 7000 civarı ediyor sanırsam

Düzeltiyorum, satış konusu sandım hocam affedersiniz.
Aslında satış konusu. Ama alış gibi yazmışım. Bi sistem toplama ihtimalim var ve şu an kullandığım temiz sistemi satmadan alamam. O yüzden bende ederini merak ediyorum. Benim de o sistemi almama 2-3 ay gibi bir süre var.
Ortalama bir fiyat arıyorum satmak için. İki tarafı da üzmeyecek.

Aslında satış konusu. Ama alış gibi yazmışım. Bi sistem toplama ihtimalim var ve şu an kullandığım temiz sistemi satmadan alamam. O yüzden bende ederini merak ediyorum. Benim de o sistemi almama 2-3 ay gibi bir süre var.
Ortalama bir fiyat arıyorum satmak için. İki tarafı da üzmeyecek.
Hocam anlamakta zorluk çektim konuyu o yüzden ikilemde kaldım :D Bilmiyorum ne kadar eder fakat 7000 civarı diye biliyorum böyle bir sistem için istenen fiyatları. Dediğim gibi 1-2 ay içerisinde satın alınmazsa, elime de para geçerse almayı düşünebilirim.

RAM'ler 2400MHz imiş kral. 2400'lük haline 5600 verirsen anlaşalım. :D

Sahibindede ayrı ayrı toplayınca 5300'e filan denk geliyor 2400LÜĞÜ ama milllet adam yolmayı çok seviyor 8 9 bin fiyat yazıyorlar xd i3 10100FLI sistemi 0 4000'e alsa 2. el kartı 2500 3000'e çok daha iyi sistem oluyor. Senin fiyatın yine iyi bu milletin piyasayı yükseltme derdini çözemiyorum her şeyde böyle araba telefon.

Sahibindede ayrı ayrı toplayınca 5300'e filan denk geliyor 2400LÜĞÜ ama milllet adam yolmayı çok seviyor 8 9 bin fiyat yazıyorlar xd i3 10100FLI sistemi 0 4000'e alsa 2. el kartı 2500 3000'e çok daha iyi sistem oluyor. Senin fiyatın yine iyi bu milletin piyasayı yükseltme derdini çözemiyorum her şeyde böyle araba telefon.
Kafanda bir fiyat var mı? Cidden satmak istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı