Aslında satış konusu. Ama alış gibi yazmışım. Bi sistem toplama ihtimalim var ve şu an kullandığım temiz sistemi satmadan alamam. O yüzden bende ederini merak ediyorum. Benim de o sistemi almama 2-3 ay gibi bir süre var.Hocam 1-2 ay içerisinde satın alınmazsa almayı düşünebilirim eğer miktarı toparlarsam. Sadece fiyat sormak için konu açtıysanız pek bir fikrim yok ama 7000 civarı ediyor sanırsam
Düzeltiyorum, satış konusu sandım hocam affedersiniz.
Hocam anlamakta zorluk çektim konuyu o yüzden ikilemde kaldımAslında satış konusu. Ama alış gibi yazmışım. Bi sistem toplama ihtimalim var ve şu an kullandığım temiz sistemi satmadan alamam. O yüzden bende ederini merak ediyorum. Benim de o sistemi almama 2-3 ay gibi bir süre var.
Ortalama bir fiyat arıyorum satmak için. İki tarafı da üzmeyecek.
Ramler 2400mhz imiş kral. 2400 lük haline 5600 verirsen anlaşalım.5650'ye sar alayım kral istanbuldaysan.
RAM'ler 2400MHz imiş kral. 2400'lük haline 5600 verirsen anlaşalım.![]()
Kafanda bir fiyat var mı? Cidden satmak istiyorum.Sahibindede ayrı ayrı toplayınca 5300'e filan denk geliyor 2400LÜĞÜ ama milllet adam yolmayı çok seviyor 8 9 bin fiyat yazıyorlar xd i3 10100FLI sistemi 0 4000'e alsa 2. el kartı 2500 3000'e çok daha iyi sistem oluyor. Senin fiyatın yine iyi bu milletin piyasayı yükseltme derdini çözemiyorum her şeyde böyle araba telefon.
Kafanda bir fiyat var mı? Cidden satmak istiyorum.
İstanbulHangi şehirde yaşıyorsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.