GTX970 ne zaman satışa çıkar?

Makaleler
3
Yer
Azəbaycan,Bakı
Daha fazla  
Meslek
Elektrik mühəndiliyi
Arkadaşlar merhaba. Kimse biliyor mu GTX970 yurt dışı yada Türkiye ne zaman satışa sunulur?
Amazon-dan almak istiyorum da satış tam olarak yok.
Vatan-dan alın demeyin Azerbaycan da Vatan bilgisayar yok. Ama fiyat sizden baya iyi 800TL.

Sanalmarketim'de ekimin ilk haftası stoklara gireceği yazıyordu. Büyük ihtimalle dünya geneline aynı anda çıkacak. Bizde 1200 tl civarı olmasının nedeni vergiler, kâr payları ve kargo gibi masraflar. Ayrıca 2 yıl garanti ve ürün değiştirme gibi imkanlar var. Tüketici haklarına paha biçilemez

He zaten orada garanti yok bozulunca yenisini alıyorsun. Kargo da yok kartları ışınlıyorlar direk ülkeye

Zaten kafadan %18 KDV geliyor. Bu da nereden baksan 150-200 TL. devlete gidiyor. Satan firmanın karînıda ve kargosunuda eklersen. Anca bu fiyatlara geliyor.

Daha düne kadar vatan bilgisayarda duruyordu . Umarım bi an önce stoklara gelir ve alırız .

Tarihler internet üzerinden satış yapan sitelere göre değişiklik gösterebiliyor. Eğer verdikleri tarihler doğru ise şu an ön siparişte olan ürünler en geç 10/10/2014 tarihinde stoklarda olacak gibi görünüyor. Umarım bir erteleme olmaz.

dün bostancı vatan da zotac 970gtx vardı ama msı ve asus varken ben tercih etmem şahsen.

daha önce gtx 260 modelini kullanmıştım çokta memnundum. benim msı ve asus seçim amacım daha şık tasarımlı olmaları yoksa kalitesine bir lafım yok. hem bildiğim kadarıyla zotac 970gtx'te arka plakada var msı'da o da yok ama işte tasarımını sevmedim zotac'ın yoksa almak isteyene zaten nerede satıldığını yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…