GTX970 ve 980 arası kaç FPS fark eder ?

YUSUF CAN AKIER

Kilopat
Daha fazla  
GTX970 ve 980 arası kaç FPS fark eder ? 980'in oynatabildiklerini 970 oynatabilir mi veya hangi ayarlarda oynatır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 970 ile GTX 980 arasındaki fiyat farkı, verdiği performansa göre çok fazla.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTX 970 almak daha mantıklı. Çünkü verdiğin paraya göre göre aldığın performans denk değil.
Recep bey, siz 970 ile ilgili yorum yaptikca icim rahatliyor zira vram sorunundan oturu o kadar cok elestiriliyorki moralim bozuluyor bazen. Kartim su anda garantide, 1 ay olacak yarin. Nasil bir islem yapacagimi bilmiyorum fakat Vatan bilgisayar resmen sizin bakkal diye tabir ettiginiz yerler gibi calisiyor anladigim kadariyla. Herneyse uzun lafin kisasi kartimi alacagim veya para iadesi alacagim o kismini bilmiyorum fakat ileride 4k monitor ve bir tane daha 970 almayi planliyordum. Sizce para iadesi alirsam 980'e terfi edeyimmi yoksa yine 970 alip ileride sli yapmam mi 4k da daha cok tatmin edici olur?

Ben de o fark değmez diye düşünüyorum. Tabiki beklentisi fazla olanlar için alınabilir fakat benim için gereksiz olur diye düşündüm. Teşekkür ediyorum Connor bey.

Fiyat/Performans oranı olarak 970 mantıklı, ama aradaki performans farkı azımsanamaz bence yine de. :)

1080p için GTX 980'e hiç gerek yok. Olmadı R9 295x2 alın. Arkadaşlar mesele çok FPS almak değil, sonuçta 60 Hz monitörde 60 FPS üstünü görmek size bir artı sağlamayacak. GTX 970'te rahatlıkla 60 üzeri FPS verebilen bir ekran kartıdır. Getirisi olmayacak FPS'lere boşuna para vermeyin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı