Finn03 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 855 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #1 Steam Guard'ımı baska bır telefona aktardım ve sonucunda 2 gun takas banım oldugu soylendı. Bu banı acılen acmam lazım, nasıl yapacagım? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2023
Steam Guard'ımı baska bır telefona aktardım ve sonucunda 2 gun takas banım oldugu soylendı. Bu banı acılen acmam lazım, nasıl yapacagım?
Çözüm TheHypesTR 2 Aralık 2023 Finn03 dedi: Steam Guard'ımı baska bır telefona aktardım ve sonucunda 2 gun takas banım oldugu soylendı. Bu banı acılen acmam lazım, nasıl yapacagım? Eki Görüntüle 2038195 Genişletmek için tıkla... Yapamazsınız. Steam bu konuda bayağı katı, beklemek zorundasınız.
Finn03 dedi: Steam Guard'ımı baska bır telefona aktardım ve sonucunda 2 gun takas banım oldugu soylendı. Bu banı acılen acmam lazım, nasıl yapacagım? Eki Görüntüle 2038195 Genişletmek için tıkla... Yapamazsınız. Steam bu konuda bayağı katı, beklemek zorundasınız.
TheHypesTR Kilopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 959 Çözümler 36 2 Aralık 2023 #2 Finn03 dedi: Steam Guard'ımı baska bır telefona aktardım ve sonucunda 2 gun takas banım oldugu soylendı. Bu banı acılen acmam lazım, nasıl yapacagım? Eki Görüntüle 2038195 Genişletmek için tıkla... Yapamazsınız. Steam bu konuda bayağı katı, beklemek zorundasınız. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Finn03 dedi: Steam Guard'ımı baska bır telefona aktardım ve sonucunda 2 gun takas banım oldugu soylendı. Bu banı acılen acmam lazım, nasıl yapacagım? Eki Görüntüle 2038195 Genişletmek için tıkla... Yapamazsınız. Steam bu konuda bayağı katı, beklemek zorundasınız.
KS KS Finn03 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 855 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #3 TheHypesTR dedi: Yapamazsınız. Steam bu konuda bayağı katı, beklemek zorundasınız. Genişletmek için tıkla... Pekala sağ olun. Artı 0 Eksi
TheHypesTR dedi: Yapamazsınız. Steam bu konuda bayağı katı, beklemek zorundasınız. Genişletmek için tıkla... Pekala sağ olun.
TheHypesTR Kilopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 959 Çözümler 36 2 Aralık 2023 #4 Yine şanslısınız bana 15 gün kısıtlama vermişti Artı 0 Eksi
KS KS Finn03 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 855 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #5 TheHypesTR dedi: Yine şanslısınız bana 15 gün kısıtlama vermişti Genişletmek için tıkla... Arkadasla ıddıaya gırmıstık onun ıcın hızlı acılmasını ıstıyordum ya yoksa cok umurumda degılde. Artı 0 Eksi
TheHypesTR dedi: Yine şanslısınız bana 15 gün kısıtlama vermişti Genişletmek için tıkla... Arkadasla ıddıaya gırmıstık onun ıcın hızlı acılmasını ıstıyordum ya yoksa cok umurumda degılde.