Guc kaynağının fanını anakarta baglamak

JeXLs

Decapat
Daha fazla  
Merhaba güç kaynağı fanım çok ses yapiyordu 13.5 cm fan bulamadım bende onu çıkartıp 12 cm güçlü bir fan taktım ama fanın bağlantısı anakartta bağlı sorun olur mu?

Ses yok sistem şu an için iyi çalışır durumda fikirlerinizi almak istedim.

Olmaz ama herhangi bir ayar yapmadıysanız sürekli tam performans çalışır. Üstünde bağlı olan sıcaklığına göre hızını ayarlıyor tabi kaliteli bir PSU'ysa.
Vector 750 80 sılver psu kaliteli , ilk başlarda pc de oyun açık degılken ses az olurdu oyuna gırınce fanı hızlı dondurdugu ıcın acayıp arttı . İnternetten aradım fanı bulamadım tek çarem buydu veya yenı psu almaktı şuan durumlar gayet iyi taktıgım fan baya sağlıklı ve iyi dönüyo :D İlginiz için sagolun

Ses yapan fanı iyice elden geçip temizleyin. İmkan varsa yağlayın. Sessiz şekilde çalıştığından emin olduğunuzda orjinal halinde kullanmaya çalışın. Bu arada elektrik şakaya gelmez lütfen dikkat edin.
Hocam 2014 yılında aldıgım psu yu actım ıcını temızledım ve daha çok ses cıktı mecburen bunu yapmak zorunda kaldım. Çok dikkatlı şekılde actım hiç kurcalamadım temiz bişekılde hallettım baya güzel ve stabil çalışıyo herşey. İlginiz için sagolun.

Sorun olmaz, güzel çözüm bulmuşsunuz tebrikler.
Çok teşekkürler hocam iyi geceler

Vector 750 80 sılver psu kaliteli , ilk başlarda pc de oyun açık degılken ses az olurdu oyuna gırınce fanı hızlı dondurdugu ıcın acayıp arttı . İnternetten aradım fanı bulamadım tek çarem buydu veya yenı psu almaktı şuan durumlar gayet iyi taktıgım fan baya sağlıklı ve iyi dönüyo :D İlginiz için sagolun

Hocam 2014 yılında aldıgım psu yu actım ıcını temızledım ve daha çok ses cıktı mecburen bunu yapmak zorunda kaldım. Çok dikkatlı şekılde actım hiç kurcalamadım temiz bişekılde hallettım baya güzel ve stabil çalışıyo herşey. İlginiz için sagolun.

Çok teşekkürler hocam iyi geceler
Bu arada gerçekten eski fanı WD40 ile spreyleyip deneyebilirsiniz, sesi kesecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı