Çözüldü Güç kablosundan cızırtı sesi geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lowrex216

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarım uzun bir süredir kullanılmıyordu. Şu an ise güç kablosunu kasaya taktığım da cızırtı sesi geliyor. Kabloyu çıkardığımda geçiyor. Bilgisayar kapalı olsa bile bu ses var. Neden olur ve nasıl düzelir?

Çözüm
Thermalteke 430W.
Model: XP550 pp.
Muhtemelen Coil Whine. Bu sorun ses dışında bir probleme sebep olmaz. PSU'nun çalışmasını ve performansını etkilemez. Fakat kimi zaman çok rahatsız edici olabiliyor. Garantisi varsa garantiye verip değişim talep edin.
İyi günler,
PSU kablosunu iyice ittirin eğer hala geliyorsa kabloyu değiştirmeyi tercih edebilirsiniz. Korkulacak bir sorun değil ama değiştirmenizi öneririm. 😊

Thermalteke 430W.
Model: XP550 pp.
Muhtemelen Coil Whine. Bu sorun ses dışında bir probleme sebep olmaz. PSU'nun çalışmasını ve performansını etkilemez. Fakat kimi zaman çok rahatsız edici olabiliyor. Garantisi varsa garantiye verip değişim talep edin.

Çözüm
Muhtemelen coil whine. Bu sorun ses dışında bir probleme sebep olmaz. PSU'nun çalışmasını ve performansını etkilemez. Fakat kimi zaman çok rahatsız edici olabiliyor. Garantisi varsa garantiye verip değişim talep edin.

Garantisi yok elektrik kaçağı gibi bana veya evime veya bileşenlerime zarar verme durumu söz konusu mu acaba kusura bakmayın çok soru sordum.

Garantisi yok elektrik kaçağı gibi bana veya evime veya bileşenlerime zarar verme durumu söz konusu mu acaba kusura bakmayın çok soru sordum.

Estağfurullah ne kusuru evinize evinizdeki elektronik cihazlara bir zarar vermez sorun cıkaracak bir durum değildir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı