MoonDrag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar, güç kaynağımın sadece 24 pin girişinde file kılıf var. Diğerleri çıplak. Ben hepsine takıp daha tok bir görüntü istiyorum açıkçası. Aliexpress’te var ancak Türkiye’de bulamadım. Sizin bildiğiniz yerler var mı?
Arkadaşlar, güç kaynağımın sadece 24 pin girişinde file kılıf var. Diğerleri çıplak. Ben hepsine takıp daha tok bir görüntü istiyorum açıkçası. Aliexpress’te var ancak Türkiye’de bulamadım. Sizin bildiğiniz yerler var mı?
nikky Picopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 64 19 Ağustos 2020 #2 Kablo toplama çorabı diye aratırsan bulabilirsin.
MoonDrag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #3 nikky dedi: Kablo toplama çorabı diye aratırsan bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.
nikky dedi: Kablo toplama çorabı diye aratırsan bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.