Eren84921 Hectopat Katılım 13 Nisan 2018 Mesajlar 228 5 Şubat 2019 #1 Yakında PC toplayacağım. İnternette araştirma yaptim. Güç kaynaği gördüm ne işe yariyor? Elektrik gittiginde PC'nin açik kalmasını mı sağliyor? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2019
Yakında PC toplayacağım. İnternette araştirma yaptim. Güç kaynaği gördüm ne işe yariyor? Elektrik gittiginde PC'nin açik kalmasını mı sağliyor?
Çözüm Uğur Ç. 5 Şubat 2019 Güç kaynağı sana elektrik olsa da olmasa da güç veren şey değil. Akü görevi görmez. Şebekeden aldığı 220V AC gerilimi farklı pinler ile donanımların ihtiyacına göre 12V DC gerilime çevirir.
Güç kaynağı sana elektrik olsa da olmasa da güç veren şey değil. Akü görevi görmez. Şebekeden aldığı 220V AC gerilimi farklı pinler ile donanımların ihtiyacına göre 12V DC gerilime çevirir.
KS KS Eren84921 Hectopat Katılım 13 Nisan 2018 Mesajlar 228 7 Şubat 2019 #11 Beyler yardim ediniz için teşekkürler. Güç kaynaği ne işe yaradigini ögrendim. Yardim eden herkese teşekkür ederim. Konuyu kapatalim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2019
Beyler yardim ediniz için teşekkürler. Güç kaynaği ne işe yaradigini ögrendim. Yardim eden herkese teşekkür ederim. Konuyu kapatalim.