Güç Kaynağı (PSU) Tier List V2!

@incisquirtle evet o doğru, Core Reactor 650G'nin en uygun stoğu şu an N11'de AdeksStore tarafından veriliyor.

Tabii direkt kablo farkı da yokken PH-P650G de alıp geçebilirsiniz, sayısal değerlerde fark var ama 200 TL için gerek yok. İkisi de teknik özellik olarak başarılı.

İleride her PCİ kablosunu çoğaltıp toplamda 8 kart besleyecek olursam hangi PSU daha rahat bir şekilde destekler hocam?

İleride her PCI kablosunu çoğaltıp toplamda 8 kart besleyecek olursam hangi PSU daha rahat bir şekilde destekler hocam?

PH-P650G'nin güç aşımı Core Reactor'den iyi, OPP koruması 140% yükte devreye giriyor (915W); Core Reactor 650G'de 132% (860W).

Bu tabii ki demek değildir ki OPP korumasını sonuna kadar zorlayın.

Siz direkt bu iki PSU'yu aynı olarak görün, çünkü 200 TL'ye ripple falan çok farkları yok bu PSU'ların. 1000 TL'ye PH-P650G alıp geçseniz içiniz rahatlayacak.

DSF'den dün sipariş ettim akşam vakitte. Kargoya hazırladılar ve bugüne teslim aldım. whatsapp hatları oldukça ilgiliydi.

@Rasmon güzel, kargo ve teslim süreci hızlı olmuş. Hayırlı olsun.

Biliyorum sıfır olduğu, alternatiflerini ancak ikinci el bulabilirsiniz demek istemiştim hocam.

Bu fiyata yapışın direkt, mining için kullanılır ama kart sayısına da bağlı tabii. O kısımları siz ayarlarsınız 4 adet 6+2 pin var.

İfadeler: RPM

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…