Güç Kaynağı (PSU) Tier List V2!

Project 7 için arkadaş ile anlaştık. Bir sorun çıkarsa iade alırım dedi. Göreceğiz bakalım.

İfadeler: RPM
@RPM hocam 1 haftadır F/P PSU ariyorum. Gold sertifikalı olsa iyi olur. Bütçe 1500 civarı fazla geçmese iyi olur.

Ryzen 5 5600 RTX 2060 Zalman i3 kasa

İleride RTX 3060 Ti & 3070 upgrade yapabilirim. Uygun PSU önerebilir misiniz?

@Braunxx

Dilerseniz 300 TL fazla verip 750W modelini de alabilirsiniz.

Bu bütçede çok fazla ürün yok maalesef. 1800 TL'ye Corsair TX650M gördüm ama Performance GD de işinizi fazlasıyla görür.

Teşekkürler. Az kullanilmis Rog Strix 650W Gold buldum direk satın aldım. 9 sene garantisi devam ediyor. Umarım pişman olmam. Teşekkürler tekrardan.

Hocam emegine saglik su A sinifi veya ve A-sinifi ve b,b- sinifi neye gore belirleniyor. Alacagim psu b-sinifinda alayim mi almiyayim mi? Önerebilecegin var mi alacagim psu sharkonun ss cool zero 750 gold bana onerecegin psu var mi

@zaza63 O PSU hakkında bilgim yok ancak çokça öneriliyordu.
Peki bu A segment A-segment yada B,b- segmen psu neye gore belirleniyor. Aldigim psu sizin listede yesil renkte asegmente yer aliyor xpg core reaktor 750w gold olan nasik iyi mi pisman olur muyum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…