Tamamdır hocam her gün PSU tuşunu kapatıp açmak tuşa zarar verir mi?Hocam bunu herkese söylüyorum, en sağlıklı şekil tabii ki PSU'u kendi düğmesinden kapatmak. Bütün elektiriği keser ve içeride elektrik kalmaz. Asla ama asla fişi çekip bırakmayın, bir şey olmaz ama ben önermiyorum. Arkasından düğmesinden kapatmak her zaman e
Hocam bunu herkese söylüyorum, en sağlıklı şekil tabii ki PSU'u kendi düğmesinden kapatmak. Bütün elektiriği keser ve içeride elektrik kalmaz. Asla ama asla fişi çekip bırakmayın, bir şey olmaz ama ben önermiyorum. Arkasından düğmesinden kapatmak her zaman en sağlıklısıdır.
Teknik olarak bir fark yok.PC kapalıyken PSU düğmesi açıkken prizin düğmesinden Off'a kapatsam sıkıntı olur mu?
Fişi cekmek ile PSU düğmesinden kapatmak arasında hiç fark yok. Kendi kendinize birşeyler uydurmayın.Hocam bunu herkese söylüyorum, en sağlıklı şekil tabii ki Psu'u kendi düğmesinden kapatmak. Bütün elektiriği keser ve içeride elektirik kalmaz. Asla ama asla fişi çekip bırakmayın, bir şey olmaz ama ben önermiyorum. Arkasından düğmesinden kapatmak her zaman en sağlıklısıdır.
Vermez.Tamamdır hocam her gün PSU tuşunu kapatıp açmak tuşa zarar verir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.