Ghost Rider 78 Decapat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #1 Bilgisayarın içini saç kurutma makinesi ile temizledim, güç kaynağından ses gelmeye başladı. Yaklaşık 1 yıl önce yine olmuştu, zamanla gitmişti. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2024
Bilgisayarın içini saç kurutma makinesi ile temizledim, güç kaynağından ses gelmeye başladı. Yaklaşık 1 yıl önce yine olmuştu, zamanla gitmişti.
deniz.10 Decapat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 1.677 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #2 Sadece yük altında mı her zaman mı? Artı 0 Eksi
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 5 Haziran 2024 #3 1 yıl önce yine olmuşsa yaz sıcaklarından dolayı olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Ghost Rider 78 Decapat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #4 deniz.10 dedi: Sadece yük altında mı her zaman mı? Genişletmek için tıkla... Açınca geliyor bazen yükseliyor yük altında iken çok az geliyor anlamadım fatihylmzz dedi: 1 yıl önce yine olmuşsa yaz sıcaklarından dolayı olabilir. Genişletmek için tıkla... Çözümü var mı? Artı 0 Eksi
deniz.10 dedi: Sadece yük altında mı her zaman mı? Genişletmek için tıkla... Açınca geliyor bazen yükseliyor yük altında iken çok az geliyor anlamadım fatihylmzz dedi: 1 yıl önce yine olmuşsa yaz sıcaklarından dolayı olabilir. Genişletmek için tıkla... Çözümü var mı?
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 5 Haziran 2024 #5 Ghost Rider 78 dedi: Açınca geliyor bazen yükseliyor yük altında iken çok az geliyor anlamadım Çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Var, dikkatli olunacaksa güç kaynağının içini temizlemelisin. Fanını vs. içindeki tozları iyice almalısın o şekilde daha performanslı olacaktır. Artı 0 Eksi
Ghost Rider 78 dedi: Açınca geliyor bazen yükseliyor yük altında iken çok az geliyor anlamadım Çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Var, dikkatli olunacaksa güç kaynağının içini temizlemelisin. Fanını vs. içindeki tozları iyice almalısın o şekilde daha performanslı olacaktır.
titan_tit Decipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 1.575 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #6 Ghost Rider 78 dedi: Bilgisayarın içini saç kurutma makinesi ile temizledim, güç kaynağından ses gelmeye başladı. Yaklaşık 1 yıl önce yine olmuştu, zamanla gitmişti. Genişletmek için tıkla... Fana bir şey sürtüyor olabilir. Kasayı yan yatırınca ses devam ediyor mu ? Artı 0 Eksi
Ghost Rider 78 dedi: Bilgisayarın içini saç kurutma makinesi ile temizledim, güç kaynağından ses gelmeye başladı. Yaklaşık 1 yıl önce yine olmuştu, zamanla gitmişti. Genişletmek için tıkla... Fana bir şey sürtüyor olabilir. Kasayı yan yatırınca ses devam ediyor mu ?
KS KS Ghost Rider 78 Decapat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #7 fatihylmzz dedi: Var, dikkatli olunacaksa güç kaynağının içini temizlemelisin. Fanını vs. içindeki tozları iyice almalısın o şekilde daha performanslı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Yani bu ses sorunundan kurtulabilir miyim? Artı 0 Eksi
fatihylmzz dedi: Var, dikkatli olunacaksa güç kaynağının içini temizlemelisin. Fanını vs. içindeki tozları iyice almalısın o şekilde daha performanslı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Yani bu ses sorunundan kurtulabilir miyim?
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 5 Haziran 2024 #8 Ghost Rider 78 dedi: Yani bu ses sorunundan kurtulabilir miyim? Genişletmek için tıkla... %100 diyemem hocam belki sorun başka bir şeydir. Ama eğer gerçekten kirliyse sağlam bir temizlik ile sorun hallolabilir. Olmazsa bile temizlemenin mutlaka bir artısı olacaktır. Artı 0 Eksi
Ghost Rider 78 dedi: Yani bu ses sorunundan kurtulabilir miyim? Genişletmek için tıkla... %100 diyemem hocam belki sorun başka bir şeydir. Ama eğer gerçekten kirliyse sağlam bir temizlik ile sorun hallolabilir. Olmazsa bile temizlemenin mutlaka bir artısı olacaktır.