Güç kaynağının verimliliğini nereden öğrenirim?

ArtemiSANA

Hectopat
Everest Pentium P4 300W PEAK350W.
12V kanalından 202W veriyor.
3.3v+ 5v+ kanalından 120W veriyor.
300W 80+ PSU'lar,
Max. combined power 12V (W)288
Max. combined power 3.3V + 5V (W)103
Verebiliyor.
80+ PSU'ya voltaj değerlerim bu kadar yakınsa güç kaynağım kaliteli sayılır herhalde.
300W 80+
Tfx Power 2
300W Gold.

Son düzenleyen: Moderatör:
TFX Power 2; BeQuiet! markasının geliştirmiş olduğu model değil mi? Ben öyle biliyorum, eğer bildiğim gibiyse de kalitelidir. Ülkemizde bulunmuyor, sizin elinize nereden geçti ki? Yük durumunda ise %91'e kadar verimliliği olduğu yazılmış.

Ekleme; be quiet! Model bu mu? Bu arada Everest ile o güç kaynağı karşılaştırılmaz, Everest'in o modeli normal Çin menşei olan, üretim yeri ise küçük dükkan olan bir ürün.

Yok benim güç kaynağım Everest, ben bu kadar kaliteli bir PSU ile arasında çok büyük farklar yok dedim,
Yani Everest ile TFX arasında bariz bir fark yok demek istemiştim.
Şaka mı? Sadece verimlilik ile mi ölçüyorsunuz yani? Sizin güç kaynağınızın verimliliği bile yok, olsa bile ne kadar stabilite sunabiliyor? Biliyor musunuz? Korumaları var mı? Varsa bile ne kadar dayanabiliyor? Kapasitörleri ne malı ve kaç dereceye kadar dayanıyor? @Nihilianth :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı