Arkadaşlar kaliteli bir güç kaynağı kullanıyorum. 80 Plus bu güç kaynaklarının içinde regülatör bulunuyor mu yoksa benim ayrı satın almam mı gerekli?
Üstad bizim burada elektrik kesintisi pek olmuyor ama voltaj çok dalgalı ben şimdi akım korumalı priz mi alayim regülatör mü?Şebeke için regülatör PSU'da olmaz. Ayrı olarak regülatör ya da UPS almanız lazım.
Voltaj dalgalıysa akım korumalı priz almanın anlamı yoktur, hiçbir etkisi olmaz.Üstad bizim burada elektrik kesintisi pek olmuyor ama voltaj çok dalgalı ben şimdi akım korumalı priz mi alayim regülatör mü?
Doğru diyorsunuz ama UPS elektrik kesintisi için değil mi? Benim sorunum ani voltaj değişimleri yüzünden yaşadığım problemler elektriğim kesilmiyor ki?Voltaj dalgalıysa akım korumalı priz almanın anlamı yoktur, hiçbir etkisi olmaz.
Tavsiyem UPS alman olacaktır.
Voltaj ne kadar düşüyor ?Benim sorunum ani voltaj değişimleri yüzünden yaşadığım problemler elektriğim kesilmiyor ki?
Örneğin 170 volt diyelim, 170 volt altına düştüğünde UPS devreye girer.Şimdi araştırdım ve ani dalgalanmaları da önlüyormuş sanırım.
Regülatör bulunmaz ancak çalışma aralıkları çok geniştir, arkasında 100-240v arası çalışabilir gibi yazı yazar.80 Plus bu güç kaynaklarının içinde regülatör bulunuyor mu
Cihazların takılmasının sebebi elektrik olacağını sanmıyorum, bilgisayar takılıyor diye konu açarsan yardımcı olacaklardır.@totra_proska Üstad valla onu bilmiyorum ama evde televizyonda anlık takılıyor. Bilgisayarda anlık takılıyor. Her şey anlık takılıyor elektronik olan sana öyle söyleyeyimTesisat çok eski ama topraklama tesisat onda sorun yokta. Yaw diyorum en azından bilgisayar anlık takılmasın oyunlarda falan hadi televizyon rahatsız edecek seviyede değil ama bilgisayar akıcı olmalı bence. Ara sıra evdeki lambalar da hafif sönüyor geri geliyor yani anlayacağın tesisat tam besleyemiyor gibime geliyor. UPS sorunumu çözer diyorsan alacağım. 750VA işimi görür bence çünkü sistem yük altında 300 watt anca harcıyordur.
Yaklaşık 450 watt yapıyor, işini görür.750VA işimi görür bence
Cihazların takılmasının sebebi elektrik olacağını sanmıyorum, bilgisayar takılıyor diye konu açarsan yardımcı olacaklardır.
Line interactive UPS'ler hatta sadece radikal bir düşüş olduğunda devreye girer, 220 volttan 210'a düşünce devreye girmez.
Boşu boşuna UPS alma diye diyorum.
Yaklaşık 450 watt yapıyor, işini görür.
Warframe takılıyor diye konu açabilirsin, belki bir sebebi vardır. Ben oynamadığım için bilmiyorum.Warframe oyunu optimizasyon özürlüsü olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.