Güç Kaynaklı Kasa Önerisi

Sancarcidem

Decapat
Herkese selam dostlar. Yeni bir sistem topluyorum ve psu'lu bir kasa önerinize ihtiyacım var. Bütçem maximum 430 TL.

Bir kasa buldum fakat alınır mı bilmiyorum. Kasa şu;

Topladığım sistem;
İşlemci: Amd Ryzen 3 2200G
Ram: Vengeance 2x4GB 3000Mhz
Anakart: Gigabyte B450 S2H 3200Mhz m.2

Harici Ekran kartı kullanmayacağım. Ryzen 3 APU kullanacağım. Şu anda elimde eski bir boş kasa mevcut. 8cm ön alt ve 8cm arka egzoz fan çıkışı mevcut. Eğer elimdeki kasa soğutmaya yeterse yalnızca psu alacağım. Fakat elindeki kasa yetmez derseniz psu'lu bir kasaya ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.

Elimdeki kasanın resmini de yüklüyorum.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 81
  • image.jpg
    image.jpg
    798,2 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum biraz daha bekleyip başka kasa alabilirim diyorsan önerim
Cooler Master Masterbox MB520 Kasa Fiyatı - Vatan Bilgisayar şuan aktif olarak kullanıyorum ve çok memmunum.

Çok uzun zamandır bekliyorum :( bir kasa daha buldum aslında. Bunun yorumları falan da iyiydi

Bence sadece PSU alın, biraz para biriktirince yeni kasa da alabilirsiniz. Egzoz kısma bir fan takın, kasa kapağını da gerekirse kapatmadan kullanın soğutma sorunu olacağını sanmıyorum.
Dostum benim önceki kasam senin söylediğin gibiydi heryeri açık çok toz çekiyordu bu ısıyıda etkilediğinden sürekli temizlemek zorunda kalıyordum. Şuan toz sorunum kalmadı.
Çok uzun zamandır bekliyorum :( bir kasa daha buldum aslında. Bunun yorumları falan da iyiydi
Dark markası hakkında pek bir bilgim yok malzeme kalitesi fan sesi dönüş hızı ve senin için hangi özellikleri önemli bunları düşünerek ileriye dönük bir seçim yapmanda fayda var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı