Furkanksk2 Femtopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #1 Kendi kendine böyle oldu, nasıl sıfırlarım? işlemciyi sabitleyemiyorum bunların hiç biri işe yaramıyor. Son düzenleme: 21 Mayıs 2021
Kendi kendine böyle oldu, nasıl sıfırlarım? işlemciyi sabitleyemiyorum bunların hiç biri işe yaramıyor.
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.276 Makaleler 2 Çözümler 11 21 Mayıs 2021 #2 Plan varsayılanlarını geri yükle. Artı 0 Eksi
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.192 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 21 Mayıs 2021 #3 Altta plan varsayılanlarını geri yükleye basarsan sıfırlayacaktır. Ayrıca ne oldu anlamadım bu resimle? Artı 0 Eksi
Altta plan varsayılanlarını geri yükleye basarsan sıfırlayacaktır. Ayrıca ne oldu anlamadım bu resimle?
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.576 Çözümler 83 21 Mayıs 2021 #4 Shadow Ryzen dedi: Altta plan varsayılanlarını geri yükleye basarsan sıfırlayacaktır. Ayrıca ne oldu anlamadım bu resimle? Genişletmek için tıkla... İşlemci güç yönetimine fazladan ayarlar eklenmiş, onları kaldırmayı soruyor. Artı 0 Eksi
Shadow Ryzen dedi: Altta plan varsayılanlarını geri yükleye basarsan sıfırlayacaktır. Ayrıca ne oldu anlamadım bu resimle? Genişletmek için tıkla... İşlemci güç yönetimine fazladan ayarlar eklenmiş, onları kaldırmayı soruyor.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.192 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 21 Mayıs 2021 #5 Furkan1461 dedi: İşlemci güç yönetimine fazladan ayarlar eklenmiş, onları kaldırmayı soruyor. Genişletmek için tıkla... E bunun olması güzel bir şey. Chipset sürücüleri yüklenmiş güzel bir şey. Artı 0 Eksi
Furkan1461 dedi: İşlemci güç yönetimine fazladan ayarlar eklenmiş, onları kaldırmayı soruyor. Genişletmek için tıkla... E bunun olması güzel bir şey. Chipset sürücüleri yüklenmiş güzel bir şey.
KS KS Furkanksk2 Femtopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #6 Shadow Ryzen dedi: E bunun olması güzel bir şey. Chipset sürücüleri yüklenmiş güzel bir şey. Genişletmek için tıkla... söyle bişey var bunları ayarlasamda olmuyor işlemciyi sabitleyemiyorum Forse dedi: Plan varsayılanlarını geri yükle. Genişletmek için tıkla... malesef olmuyor Artı 0 Eksi
Shadow Ryzen dedi: E bunun olması güzel bir şey. Chipset sürücüleri yüklenmiş güzel bir şey. Genişletmek için tıkla... söyle bişey var bunları ayarlasamda olmuyor işlemciyi sabitleyemiyorum Forse dedi: Plan varsayılanlarını geri yükle. Genişletmek için tıkla... malesef olmuyor