Güç seçeneklerinde yüksek performans ve güç tasrrufu modu yok

Aynen hocam bende nihaide kullanıyordum bilgisayarı kapatınca da gitmiyordu bilgisayara format attım ondan sonra ayarları yaparkende dengelide bıraktım.

57 görsel atmadım öncelik olarak görsel olarak atın diyorsunuz sonradan neden 57 görsel atıldı diyorsunuz sorunu yazıyoruz attığınız kod u cmd yönetici olarak çalıştırıyor geliyor ama laptop u kapatıp açınca gidiyor sadece DENGELİ kalıyor diyorum

Chipset INF ve Management Engine sürücülerini yükleyin eğer BIOS'tan SpeedShift kapatmadıysanız.

Düzelmesi gerekiyor.

@Zazapaculya
İlgili araçları bu siteden indirebilirsiniz. Dediğim yazılımlar Chipset kategorisi içerisinde mevcut.

Kurduktan sonra yeniden başlatın.

Chipset INF bu var

Management Engine bunu bulamadım

Farketmez bence deneyin altı üstü Chipset sürücüsü Performansa etki etmez pek de öyle. Bu arada sitedekinin nasıl sürümü düşük? Çok garip gerçekten. Siz kuruluma devam edin.
Yaptım onu.

Orda Yönetim Motoru ibaresi yazıyor. Onu kuracaksınız Chipset kategorisi içindeki.

bunu indirdim ama kurulmuyor hata veriyor dosya içerisindeki 2 adet dosya

Yaptım onu.

Orada yönetim motoru ibaresi yazıyor. Onu kuracaksınız chipset kategorisi içindeki.

Bunu indirdim ama kurulmuyor hata veriyor dosya içerisindeki 2 adet dosya.

Monster kontrol merkezinde kendi güç modunun olması lazım yüksek performans, oyun modu gibi bir bakar mısın?

Yaptım onu.

Orda Yönetim Motoru ibaresi yazıyor. Onu kuracaksınız Chipset kategorisi içindeki.

bunu indirdim ama kurulmuyor hata veriyor dosya içerisindeki 2 adet dosya
Hatayı atabilir misiniz?

Bu arada yine de yeniden başlatıp dener misiniz?
Monster kontrol merkezinde kendi güç modunun olması lazım yüksek performans, oyun modu gibi bir bakar mısın?
Olmaz. SpeedShift erişimi için sürücü lazım hocam. Uygulamasında olsa ve seçse bile ayarlar Dengeli gibi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…