Searchingfor
Hectopat
Daha fazla
Merhaba dostlar. Güçlü, üst seviye denebilecek bir sisteme sahibim. 4070 Ti Super ve R5 7600 üstüne kurulu. Fakat birkaç aylık deneyimimden sonra bir sonraki PC'mi giriş seviye bir sistem olarak toplamayı düşünüyorum. 3-4 sene sonra o zamanın 4060'ına denk bir sistem yanına da PS6 alırım. Bu kanıya varmamdaki sebepler şunlar;
1: Güçlü bir sistemim olmasına rağmen kimi oyunlarda drop yemem.
2: Artık bir oyundan bahsederken 'kötü optimizasyonlu' değil de 'iyi optimizasyonlu' ifadesini daha çok kullanıyorum. Zira optimizasyonu kötü oyunların sayısı iyi olanlarınkinden fazla.
3: Windows'un çıkardığı sorunları çözmekle uğraşmak zorunda kalmam.
4: Kötü performans veren bir oyun olduğunda Config yapmaya uğraşmak zorunda kalmam.
Bu gibi sebeplerden dolayı bir sonraki alışverişimde ana oyun istasyonumun bir oyun konsolu olması gerektiğine karar verdim. İşlerimi halledecek güçte bir bilgisayar alır keyfime bakarım.
Sizlerin düşünceleri nedir dostlar?
1: Güçlü bir sistemim olmasına rağmen kimi oyunlarda drop yemem.
2: Artık bir oyundan bahsederken 'kötü optimizasyonlu' değil de 'iyi optimizasyonlu' ifadesini daha çok kullanıyorum. Zira optimizasyonu kötü oyunların sayısı iyi olanlarınkinden fazla.
3: Windows'un çıkardığı sorunları çözmekle uğraşmak zorunda kalmam.
4: Kötü performans veren bir oyun olduğunda Config yapmaya uğraşmak zorunda kalmam.
Bu gibi sebeplerden dolayı bir sonraki alışverişimde ana oyun istasyonumun bir oyun konsolu olması gerektiğine karar verdim. İşlerimi halledecek güçte bir bilgisayar alır keyfime bakarım.
Sizlerin düşünceleri nedir dostlar?