Güçlü bir bilgisayar varken PS5 Pro'ya gerek var mı?

• Konuyu başlatan Dias
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 164

Dias

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. PS5 almayı düşünüyorum elimin altında 5080 ekran kartlı bir bilgisayara sahibim. Zaten PS almamın tek amacı GTA 6 ve bundan sonra çıkacak exclusive oyunlar. PS 5 Pro almaya gerek var mı sizce? Slim ve Pro arasında 15k fiyat farkı var.

Merhaba arkadaşlar. PS5 almayı düşünüyorum elimin altında 5080 ekran kartlı bir bilgisayara sahibim. Zaten PS almamın tek amacı GTA 6 ve bundan sonra çıkacak exclusive oyunlar. PS 5 Pro almaya gerek var mı sizce? Slim ve Pro arasında 15k fiyat farkı var.

Ekonomik imkanlara bağlı bir olay eğer bütçeniz varsa sırf yeni çıkan oyunları PC'ye çıkmasını beklemek istemiyorsanız alınır tabii ki.

Pro'ya değermi bilmem ama normale değer. Sadece Gran Turismo ve Ghost of Yotei için bile alınır şuan da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı