Chaizeszz Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 343 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #1 Kendime büyük bir şarkı arşivi oluşturmayı düşünüyorum. Bir sitede Gülden Karaböcek'in 400 adet şarkısı olduğunu gördüm ne kadar doğrudur? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2024
Kendime büyük bir şarkı arşivi oluşturmayı düşünüyorum. Bir sitede Gülden Karaböcek'in 400 adet şarkısı olduğunu gördüm ne kadar doğrudur?
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.481 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 17 Mart 2024 #2 Pek mantıklı gelmedi. Eski / yeni kayıtlar, derleme albümler olsa, bir çoğu aynı şarkıların tekrarları olacaktır.
Pek mantıklı gelmedi. Eski / yeni kayıtlar, derleme albümler olsa, bir çoğu aynı şarkıların tekrarları olacaktır.
Chaizeszz Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 343 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2024 #3 Single_factor dedi: Pek mantıklı gelmedi. Eski / yeni kayıtlar, derleme albümler olsa, bir çoğu aynı şarkıların tekrarları olacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet çok göz gezdirmemişim çoğu şarkının tekrarlarıymış, başka bir sitede 185 şarkı olduğunu gördüm.
Single_factor dedi: Pek mantıklı gelmedi. Eski / yeni kayıtlar, derleme albümler olsa, bir çoğu aynı şarkıların tekrarları olacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet çok göz gezdirmemişim çoğu şarkının tekrarlarıymış, başka bir sitede 185 şarkı olduğunu gördüm.