Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #11 Paul Walkers dedi: Hocam psikoloji dersinde öğrenmiştim. Küçük yaşta travma yaşayanlarda olabiliyormuş böyle şeyler. Genişletmek için tıkla... Ben kücükken sokagın basındaki merdivenden sokagın sonundaki merdivene kafa üstü ucmustum ondan olabilir mi hocam.
Paul Walkers dedi: Hocam psikoloji dersinde öğrenmiştim. Küçük yaşta travma yaşayanlarda olabiliyormuş böyle şeyler. Genişletmek için tıkla... Ben kücükken sokagın basındaki merdivenden sokagın sonundaki merdivene kafa üstü ucmustum ondan olabilir mi hocam.
Kleapsien26 Picopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 790 Çözümler 1 9 Aralık 2022 #12 Zamanla geçiyor o. Bende de vardı. Psikolojik sorunum var gibi düşüncelere girmemeni öneririm cidden o yöne evrilebilir.
Zamanla geçiyor o. Bende de vardı. Psikolojik sorunum var gibi düşüncelere girmemeni öneririm cidden o yöne evrilebilir.
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.697 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #13 Gülmen çok sesli ve kahkahalı ise bir anormallik var gibi.
dexterrr00 Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 260 Çözümler 1 9 Aralık 2022 #14 Fatherboard dedi: Gülmen çok sesli ve kahkahalı ise bir anormallik var gibi. Genişletmek için tıkla... Evet hocam aşırıya kaçıyor.
Fatherboard dedi: Gülmen çok sesli ve kahkahalı ise bir anormallik var gibi. Genişletmek için tıkla... Evet hocam aşırıya kaçıyor.
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.697 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #15 dexterrr00 dedi: Evet hocam aşırıya kaçıyor. Genişletmek için tıkla... Bu sanırım tik gibi birşey psikiyatrik destek almak lazım.
dexterrr00 dedi: Evet hocam aşırıya kaçıyor. Genişletmek için tıkla... Bu sanırım tik gibi birşey psikiyatrik destek almak lazım.