Gümrük müşaviri beyannamesi için ekstra para talep edilir mi?

• Konuyu başlatan QPOLAT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 939
Benim ürün bir motosiklet aksesuarı. 1000 değil 3000 vergi çıksa yine razıyım ama maalesef uygun bir gümrük müşaviri bulamadım.

Selam aleyküm ne yaptınız gümrüğe gittiniz mi acaba ben gittim bugün şansımı denedim 10dk adamla konuştum inat etti vermedi yapacak bir şey yok ben AliExpress'ten almıştım bana gelen gümrük haber kağıdını AliExpress müşteri hizmetlerine gönderip para iade talebinde bulundum inşallah kabul ederler sen hangi siteden aldıysan sende öyle yap dedi ki ürün gümrükte kaldı paketimi vermiyorlar hem Türkçe at hemen İngilizce bir dene belki paramızı verirler.

Selam aleyküm ne yaptınız gümrüğe gittiniz mi acaba ben gittim bugün şansımı denedim 10dk adamla konuştum inat etti vermedi yapacak bir şey yok ben AliExpress'ten almıştım bana gelen gümrük haber kağıdını AliExpress müşteri hizmetlerine gönderip para iade talebinde bulundum inşallah kabul ederler sen hangi siteden aldıysan sende öyle yap dedi ki ürün gümrükte kaldı paketimi vermiyorlar hem Türkçe at hemen İngilizce bir dene belki paramızı verirler.
Ebuy7 diye bir siteden almıştım. Para iadesi yapmak için paketi geri göndermek gerek, geri göndermek için de kim bilir ne kadar isterler :)

Düzenleme, PTT'deki görevli aradı paketin iade edileceğini söyledi iade edin dedim. İade için ücret vermedim.

Son düzenleme:
Ebuy7 diye bir siteden almıştım. Para iadesi yapmak için paketi geri göndermek gerek, geri göndermek için de kim bilir ne kadar isterler :)

Düzenleme, PTT'deki görevli aradı paketin iade edileceğini söyledi iade edin dedim. İade için ücret vermedim.

Beni de bugün aradı özel numaradan gümrüğe bakan adam aradı iade edilecek haberi verdi tamam dedim ona göre takip edersin en azından para iadesi kanıtı sunacağım sende talep oluştur paranı alırsın.

Merhaba son durum nedir? Dilerseniz araştırmanızda yardımcı olabilirim. İnternetten araştırdım ben de fakat bir bilgiye ulaşamadım. Gümrük müşaviri numarası topluyorum şu anlık. Fakat ürünüm henüz gümrüğe takılmadığı için iletişime geçmedim. Sizinki hangi gümrükte takıldı? Araştırmanıza göre müşavir tutmadan yapılabilir mi?

Siz ne yaptınız geldi mi sipariş alabildiniz mi yoksa gümrükte mi takıldı.

Son düzenleme:
Beni de bugün aradı özel numaradan gümrüğe bakan adam aradı iade edilecek haberi verdi tamam dedim ona göre takip edersin en azından para iadesi kanıtı sunacağım sende talep oluştur paranı alırsın.

Siparişim ulaştı tüm set olmasına rağmen, 707.5₺ vergi ödeyip aldım kuryeden.

Hocam ne yaptınız iade edip paranızı alabildiniz mi? Ben de Çin'den oyun kolu sipariş edeceğim eğer iade edebiliyorsak bir şansımı deneyeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı