U Ugur Yagmur Kilopat Katılım 14 Mart 2014 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2014 #1 Sorum gayet açık. Gümrük sorunu yaşamadan yurtdışından alışveriş yapabileceğim siteler hangileridir ? Gümrük olaylarını pek bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Sorum gayet açık. Gümrük sorunu yaşamadan yurtdışından alışveriş yapabileceğim siteler hangileridir ? Gümrük olaylarını pek bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Nisan 2014 #2 18 yaşından büyük olman lazım. Ebay var. Amazon var.
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 10 Mayıs 2014 #3 Gümrükte su olay vardır yanılmıyorsam. En son avrupa ulkelerınden 75 euro Abd'den 100 doları gecerse getırdıgınız urunler bunlardan gumruk vergısı alınır. Bence hıc bulasmayın derım. Helekı elektronık parcalar ıcın. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2014
Gümrükte su olay vardır yanılmıyorsam. En son avrupa ulkelerınden 75 euro Abd'den 100 doları gecerse getırdıgınız urunler bunlardan gumruk vergısı alınır. Bence hıc bulasmayın derım. Helekı elektronık parcalar ıcın.
turkobil Hectopat Katılım 10 Mayıs 2014 Mesajlar 22 Yer Çayyolu, Ankara, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2014 #4 100 dolar üstü gümrük uygulanır, artı olarak senede 3 defa gümrük vergisi ödemeden ticaret yapabilirsin diye biliyorum..
100 dolar üstü gümrük uygulanır, artı olarak senede 3 defa gümrük vergisi ödemeden ticaret yapabilirsin diye biliyorum..