Güncel Oyunlar İçin Intel i5-12400F ve RTX 4060 sistem yeterli midir?

Tamamdır reis bir de son bir sorum daha olacak. ASUS TUF Gaming VG249QL3a hakkında bir bilgin var mı forumda çoğu kişi yazmış ama oldukça kafam karıştı bazıları iyi bazıları onun yerine başka bir monitör alırım filan demiş.

Bana monitörle gelmeyin ya 😃
Al 14 gün iade var ona göre jelatini açma intten testleri yap inceleme izle ve mümkünse uzun sure kullanici yorumlarina bak gördüğüm bir model çoğu kisi kullaniyordur.

Şu forumda 12.Nesil işlemci ve RTX 4060'ın yeterliliği de sorgulanmaya başladıysa geçmiş olsun. Hocam bu ikili seni senelerce 1080p hatta üst çözünürlükte DLSS ile bayağı bir götürür. 4K oynamazsam yaşayamam, arkadaşlarıma hava atmam lazım, PC 4K oynatıyor diye geceleri düşünüp öyle uyumam lazım diyenlerden isen orası ayrı. RTX 4060'ı bu kadar da harcamayın 4K uğruna. Sırf barındırdığı teknolojiler yüzünden önünde hala seneler var. Çoğumuz oyunları 1080p oynuyoruz eğer bütçen o seviyedeyse 4K oynatmayacak diye üzülme yeter de artar.

Bu arada bütçeni görmeden yazdım mesajı. Evet bütçene göre daha iyisi alınabilir.

30 bin e monitör dahil tüm sistemimi topladım. 50 bin vermedim. 20 binle gidip aselsan hissesi alırsın. (not: şimdi aselsan fiyatı yüksek alma) 10 yıl sonra o parayla hem yeni bilgisayarını alırsın hem de artan parayla istediğim şeyi yaparım. İnsanlar o verdikleri ekstra paranın fırsat maliyetini hesap etmiyor.

Şu forumda 12.Nesil işlemci ve RTX 4060'ın yeterliliği de sorgulanmaya başladıysa geçmiş olsun. Hocam bu ikili seni senelerce 1080p hatta üst çözünürlükte DLSS ile bayağı bir götürür. 4K oynamazsam yaşayamam, arkadaşlarıma hava atmam lazım, PC 4K oynatıyor diye geceleri düşünüp öyle uyumam lazım diyenlerden isen orası ayrı. RTX 4060'ı bu kadar da harcamayın 4K uğruna. Sırf barındırdığı teknolojiler yüzünden önünde hala seneler var. Çoğumuz oyunları 1080p oynuyoruz eğer bütçen o seviyedeyse 4K oynatmayacak diye üzülme yeter de artar.

Bu arada bütçeni görmeden yazdım mesajı. Evet bütçene göre daha iyisi alınabilir.
hocam bütçe zaten ona yeticek kadar zaten teşekkürler öneri için.bu arada işte o 12.nesil konuları filanda onları hiç anlamam ben sadece oyunlarda eğlence almak,vakit geçirmek için oynuyorum o yüzden o tarz şeyleri pek takmıyorum karmaşık geliyor.akıcı bir şekilde oynıyayım yeter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı