Güncel SATA SSD piyasası normal mi?

babapompa

Yoctopat
Daha fazla  
Anakart
B450M MK2
Anakartımda M.2 slotu yok bu yüzden SATA SSD'ye ihtiyacım var, 500GB bana fazlasıyla yetecek ama 2000 lira civarı bir piyasa oluşmuş ve Akakçe'den fiyat geçmişine baktığımda bu ayda 2 katına çıkmış hepsi. Bir sebebi var mı, geçici bir şey mi yoksa daha da artacak mı? Fiyatlar M.2'ler ile yarışıyor, indirim bekleyeyim dedim şu Kara Cuma için fakat hiçbiri girmedi maalesef.

Düşündüğüm modeller bunlar ama tavsiyeye hayır demem hele ki bunların fiyatları düşünülünce.

Anakartımda M.2 slotu yok bu yüzden SATA SSD'ye ihtiyacım var, 500GB bana fazlasıyla yetecek ama 2000 lira civarı bir piyasa oluşmuş ve Akakçe'den fiyat geçmişine baktığımda bu ayda 2 katına çıkmış hepsi. Bir sebebi var mı, geçici bir şey mi yoksa daha da artacak mı? Fiyatlar M.2'ler ile yarışıyor, indirim bekleyeyim dedim şu Kara Cuma için fakat hiçbiri girmedi maalesef.

Düşündüğüm modeller bunlar ama tavsiyeye hayır demem hele ki bunların fiyatları düşünülünce.

1 hafta önce 1200 bandını görmüş bu kadar uçuk fiyatlı olması normal değil.
1764431007355.png

Son düzenleme:
Normal değil. Bir - bir buçuk ay önce aynısını 1180'e aldım. Enflasyonla, her şeyin zamlanmasıyla, RAM ve SSD'lerin genel olarak zamlanmasıyla alakası yok bu artışın. Stok durumuyla ilgisi olabilir bence.

Diyordum ama uygun fiyatlı SATA SSD kalmamış. Çok şaşırdım. RAM'ler gibi zamlanmış adeta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı