Burakk235 Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 417 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #1 Merhabalar bilgisayarımı güncelleyince bu mavi ve yazılar geliyor. Sorun nedir? İyi günler.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 23 Mayıs 2021 #2 Sistem BIOS güncellerken kalmış. Bataryayı çıkartmayın ve elektrik kesilmediğinden emin olun. Sisteme bu ekran geldikten sonra bir tuşa basın ve ellemeyin. Kendi kendine açılması gerek.
Sistem BIOS güncellerken kalmış. Bataryayı çıkartmayın ve elektrik kesilmediğinden emin olun. Sisteme bu ekran geldikten sonra bir tuşa basın ve ellemeyin. Kendi kendine açılması gerek.
KS KS Burakk235 Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 417 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #3 Hocam geç oldu kusura bakmayın. Denedim ama olmuyor. Format atmam lazım mı? Sorun çözüldü BIOS'u güncelledim. Konu kitlenebilir. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2021
Hocam geç oldu kusura bakmayın. Denedim ama olmuyor. Format atmam lazım mı? Sorun çözüldü BIOS'u güncelledim. Konu kitlenebilir.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 23 Mayıs 2021 #4 Burakk235 dedi: Hocam geç oldu kusura bakmayın. Denedim ama olmuyor. Format atmam lazı mı? Sorun çözüldü BIOS'u güncelledim. Konu kitlenebilir. Genişletmek için tıkla... İlk öncelikle sorununuzun çözülmesine sevindim. Mesajımı aşağıdaki rehber aracılıyığı ile çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim Technopat Sosyal'de çözüm olarak işaretleme nasıl yapılır? Sosyal'de bir kişiyi nasıl çözüm olarak işaretleyebilirim? www.technopat.net
Burakk235 dedi: Hocam geç oldu kusura bakmayın. Denedim ama olmuyor. Format atmam lazı mı? Sorun çözüldü BIOS'u güncelledim. Konu kitlenebilir. Genişletmek için tıkla... İlk öncelikle sorununuzun çözülmesine sevindim. Mesajımı aşağıdaki rehber aracılıyığı ile çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim Technopat Sosyal'de çözüm olarak işaretleme nasıl yapılır? Sosyal'de bir kişiyi nasıl çözüm olarak işaretleyebilirim? www.technopat.net