Çözüldü Güncelleme sonrası Redmi 9 "Mi" yazısında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

thenes_29

Hectopat
Daha fazla  
Sabah bir güncelleme yaptım. Telefonu yazılım güncellemesi indirdikten sonra yeniden başlattı. Başlattıktan sonra üzerinden 20 dk geçti ve hala açılmamıştı. Kapatma tuşu ile ses kısma tışuna basılı tuttum ve sadece açılışta gelen titreme sesi geliyor ama yine açılmıyor. 20 saniyede bir logo gelip duruyor. Diğer benzer konularada baktım ama birkaç çözüm denemeye çalıştım ama olmadı. Yardımcı olursanız sevinirm. Bir arkadaş benzer bir konuda yazmış ama söylediği adımları uygulayamadım, onu da konuya etiketliyrum. @Negative Sir

Çözüm
Düzeltebildi mi?

Herhangi bir hata olmadan tamamlandı ROM yüklemesi. Zaten kilit kapatmak için yapmıştım ROM yüklemesini.

Evet düzeltti. 250 TL dedi. Bu arada yardımın için teşekkürler.

Herkese yardımlarından dolayı teşekkürler. Konuyu nasıl sonlandıracağımı bilmiyorum. Galiba bir süre sonra kendiliğinde sonlanır. Tekrardan teşekkürler.
Tamamdır, teyit etmek için sordum. Cihaz kapandığı zaman güç tuşu ve ses kısma tuşuna aynı anda basılı tutabilir misiniz?

Ses açmaya basarsanız muhtemelen recovery açılır, ses kısma da ise Fastboot moduna geçer. İhtiyacımız olan şey Fastboot modu.
Aynen dediğiniz gibi yaptım. Kapandığı zaman bastım, yine bir titreşim geldi açıldı. Yapmadan önce bir döngüdeydi, dediğiniz tuşlarla sadece daha hızlı döngüye devam ediyor. Normalde basmadığımda 20 saniye sürüyorken, bastığımda 10 saniye sürüyor logonun birdaha gelmesiç

Tamamdır, teyit etmek için sordum. Cihaz kapandığı zaman güç tuşu ve ses kısma tuşuna aynı anda basılı tutabilir misiniz?

Ses açmaya basarsanız muhtemelen recovery açılır, ses kısma da ise Fastboot moduna geçer. İhtiyacımız olan şey Fastboot modu.

Basın demişim, kusuruma bakmayın. Basılı tutmanız gerek.

Cihazınız Redmi 9 mu yoksa mi 9 mu? Yanlış ROM yüklemenizi istemem. Redmi ise Redmi yazarak açılması gerekir.
sadece redmi 9 , basılı tutarak ikisinide denedim ama dediğim gibi olmadı

Aynen dediğiniz gibi yaptım. Kapandığı zaman bastım, yine bir titreşim geldi açıldı. Yapmadan önce bir döngüdeydi, dediğiniz tuşlarla sadece daha hızlı döngüye devam ediyor. Normalde basmadığımda 20 saniye sürüyorken, bastığımda 10 saniye sürüyor logonun bir daha gelmesi.

Bastığınız tuşlara tekrar basarak cihazı kapatabilir misiniz? Kapandığında ses kısma ve güç tuşuna basılı tutun. Fastboot moduna girmeden bir şey yapamayız.

@thenes_29 cihazınız yurt dışı mıydı?

Bastığınız tuşlara tekrar basarak cihazı kapatabilir misiniz? Kapandığında ses kısma ve güç tuşuna basılı tutun. Fastboot moduna girmeden bir şey yapamayız.

@thenes_29 cihazınız yurt dışı mıydı?
Dediğiniz gibi yaptım. Kapanıp tekrar açıldı. Hayır yurtdışı değil, burada aldım.

Cihazı kapatın, ardından bilgisayardan uzanan data kablosunu takıp ses açmaya basılı tutun.

Olmazsa Power tuşu ile ses kısma/açma şeklinde tekrar deneyin. Aynı anda kısma ve açmaya basılı tutmayın. Fastboot moduna girmeden bir şey yapamayız.

Cihazı kapatın, ardından bilgisayardan uzanan data kablosunu takıp ses açmaya basılı tutun.

Olmazsa Power tuşu ile ses kısma/açma şeklinde tekrar deneyin. Aynı anda kısma ve açmaya basılı tutmayın. Fastboot moduna girmeden bir şey yapamayız.
USB kablosunu taktım hem pc ye hemde telefona. Sonra ilk başta sadece ses açma tuşuna basılı tuttum birşey olmadı. Sonrasında ses açma ile kapatma tuşuna bastım tekrara birşey olmadı. Telefonu kapatamıyorum desem yeridir. Kendiliğinden açılıp logo geliyor ve hemen 20 sanine sonra kapanıp 1 saniye sonra açılıyor . Kapatamıyorum.

USB kablosunu taktım hem PC'ye hem de telefona. Sonra ilk başta sadece ses açma tuşuna basılı tuttum bir şey olmadı. Sonrasında ses açma ile kapatma tuşuna bastım tekrara bir şey olmadı. Telefonu kapatamıyorum desem yeridir. Kendiliğinden açılıp logo geliyor ve hemen 20 sanine sonra kapanıp 1 saniye sonra açılıyor. Kapatamıyorum.

En başta cihazı nasıl kapattınız? Aynı işlemi tekrarladığınızda nasıl bir tepki veriyor?

En başta cihazı nasıl kapattınız? Aynı işlemi tekrarladığınızda nasıl bir tepki veriyor?
kusura bakmayın orayı ayrıntılı yazmamışım. Şimdi ben telefonu kapatıyorum, kapandığınıda biliyorum. Çünkü tekrar açılışında titriyor. Bunda sadece kenarındaki yazılar gidip geliyor, telefon kendini kapatıp açmıyor. Ben telefonu kapatıyorum ama 1 veya 2 saniye sonra kendisi tekrar açılıyor.

3 tuşada basılı tutup denedim ve busefer bilgisayardan ses geldi ama hemen gitti . Gidp geliyor, bu 3 tuşu bırakınca gidiyor, bazen bassamda gidiyor. Bu 3 tuş ses açma, kapama ve reset tuşu.

Kusura bakmayın orayı ayrıntılı yazmamışım. Şimdi ben telefonu kapatıyorum, kapandığınıda biliyorum. Çünkü tekrar açılışında titriyor. Bunda sadece kenarındaki yazılar gidip geliyor, telefon kendini kapatıp açmıyor. Ben telefonu kapatıyorum ama 1 veya 2 saniye sonra kendisi tekrar açılıyor.

Bootloopa düşmüş gibi görünüyor. Recovery'e ve fastboota ulaşamıyoruz. Bilgisayarınız cihazı tanıyor mu?

Bu linkten dosyayı indirip açtıktan sonra "adb devices" yazabilir misiniz? Cihaz bu sırada bilgisayara bağlı olsun.

Kusura bakmayın orayı ayrıntılı yazmamışım. Şimdi ben telefonu kapatıyorum, kapandığınıda biliyorum. Çünkü tekrar açılışında titriyor. Bunda sadece kenarındaki yazılar gidip geliyor, telefon kendini kapatıp açmıyor. Ben telefonu kapatıyorum ama 1 veya 2 saniye sonra kendisi tekrar açılıyor.

3 tuşada basılı tutup denedim ve bu sefer bilgisayardan ses geldi ama hemen gitti. Gidp geliyor, bu 3 tuşu bırakınca gidiyor, bazen bassamda gidiyor. Bu 3 tuş ses açma, kapama ve reset tuşu.

Ses açma ve kısma tuşuna birlikte basılı tutmayın demiştim. İki kombinasyonu aynı anda yapamazsınız.

Bilgisayarda ses geliyor ama cihaz görünmüyor.

Windows + X tuşuna basıp Aygıt Yöneticisi'ni açtıktan sonra cihazı ne olarak tanıdığına bakabilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı