Güncellemeye temiz kurulum neden öneriliyor

Neron1025

Decapat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar yeni birkaç soru ile karşınızdayız tekrar.
Yeni sistemlere güncelleme yaparken neden temiz kurulum öneriliyor?
Şimdi dün Windows 11 güncelleme aracı ile Windows 11'e geçiş yaptıktan sonra sıfırlarsam bilgisayarı temiz kurulum yapmış olur muyum?

@471153 @Ella Freya W11'e geçişi nasıl yapabilirim ? Video yada açıklayıcı birşey var mıdır ? Cahil gibi soruyorum kusura bakmayın ama gerçekten biraz cahilim bu konuda.
Sistem dosyalarını temizleye bas yeniden geldiğinde tüm tikleri işaretle, 5GB'dan fazla çıkacak temizleyeceksin sonra.
Eki Görüntüle 1182154
Bu kısım 11'e yükselttikten sonra yapılacak değil mi ?

@471153 @Ella Freya W11'e geçişi nasıl yapabilirim ? Video yada açıklayıcı birşey var mıdır ? Cahil gibi soruyorum kusura bakmayın ama gerçekten biraz cahilim bu konuda.

Bu kısım 11'e yükselttikten sonra yapılacak değil mi ?
Evet.

Yükseltme yaptın ve sorun yok mu? O zaman kullanmaya devam et. Ben her şeyde temiz kurulum önermeyi en ufak sorunda format at demek gibi ele alıyorum. Bugüne kadar epey yükseltme yaptım ve sorun olmadı. İlla olacak gibi bir algı var, katılmıyorum, karşıyım.
Teşekkür ederim Recep abi
Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı