D DeGaston Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.065 Makaleler 2 Çözümler 6 28 Mayıs 2021 #1 Eskiden 1 kere daha başıma gelmişti. Windows Update sorun giderici ile çözülmüştü. Şimdi MS linki iptal etmiş indiremiyorum. Yardımcı olacak var mı?
Eskiden 1 kere daha başıma gelmişti. Windows Update sorun giderici ile çözülmüştü. Şimdi MS linki iptal etmiş indiremiyorum. Yardımcı olacak var mı?
Çözüm misty rosetta 28 Mayıs 2021 WindowsUpdate.diagcab Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.673 Çözümler 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #2 WindowsUpdate.diagcab Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Artı 0 Eksi Çözüm
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 28 Mayıs 2021 #3 Güncelleştirmeler denetleye giriyorum. Güncelleştirme gelmiyor takılıyor. Aynı sorun bende de var. Eğer bilgisayarını yeniden başlatırsan düzelir. Artı 0 Eksi
Güncelleştirmeler denetleye giriyorum. Güncelleştirme gelmiyor takılıyor. Aynı sorun bende de var. Eğer bilgisayarını yeniden başlatırsan düzelir.
KS KS D DeGaston Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.065 Makaleler 2 Çözümler 6 28 Mayıs 2021 #4 xDarkLyne dedi: Güncelleştirmeler denetleye giriyorum. Güncelleştirme gelmiyor takılıyor. Aynı sorun bende de var. Eğer bilgisayarını yeniden başlatırsan düzelir. Genişletmek için tıkla... En az 5 defa yeniden başlattım misty rosetta dedi: WindowsUpdate.diagcab Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... 3 tane sorun düzeltti. Eğer bunu kullandiysaniz sizde ne kadar sürdü güncelleştirme bulması? Sonunda yaptım güncellemeleri çok teşekkür ediyorum size. Sabahtan beri uğraşıyordum. Son düzenleme: 28 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
xDarkLyne dedi: Güncelleştirmeler denetleye giriyorum. Güncelleştirme gelmiyor takılıyor. Aynı sorun bende de var. Eğer bilgisayarını yeniden başlatırsan düzelir. Genişletmek için tıkla... En az 5 defa yeniden başlattım misty rosetta dedi: WindowsUpdate.diagcab Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... 3 tane sorun düzeltti. Eğer bunu kullandiysaniz sizde ne kadar sürdü güncelleştirme bulması? Sonunda yaptım güncellemeleri çok teşekkür ediyorum size. Sabahtan beri uğraşıyordum.