Günde 1 tane enerji içeceği içmek problem olur mu?

Osman2534

Hectopat
Arkadaşlar, normalde hiç böyle bir alışkanlığım yok, bazı haftalar kafam eserse maksimum 2 tane içiyordum ve bırakıyordum. Art arda içtiğim hiç olmadı ki zaten kalpte sıkıntı oluşuyor gibi, harbiden ya da psikolojik, bilemiyorum. Size soracağım şudur: YKS'ye bir hafta kaldı, gerçekten çok fazla çalışmak istiyorum. Her şeyi sildim, soyutladım kendimi, uykuyu da kısmayı düşünüyorum. Hal böyleyken 1 hafta boyunca enerji içeceği içmeyi düşünüyorum. Her gün içsem sıkıntı olur mu diye soruyorum şu an size, yani eğer düzenli olarak art arda kullanmış arkadaşlar varsa bir aydınlatabilirler beni.

Son düzenleyen: Moderatör:
YKS'ye bir hafta kaldı, gerçekten çok fazla çalışmak istiyorum. Her şeyi sildim, soyutladım kendimi, uykuyu da kısmayı düşünüyorum.

Vallahi konunun ana meselesini bilmiyorum ama şunun için biraz geç kalmış olabilirsiniz. Sene boyunca düzgün ders çalışmadıysanız ve alışık değilseniz 1 haftada günde 12 saat çalışsanız da onun anca 4-5 saati verimli olur. Benden söylemesi. Ha illaki ana konuya da bir şey demem gerekirse. Onun yerine abartmayacak şekilde kahve için. En azından ne olduğu belli ve bünyeniz özellikle buna dirençli değilse gerçekten uyanık tutar.

Arkadaşlar, normalde hiç böyle bir alışkanlığım yok, bazı haftalar kafam eserse maksimum 2 tane içiyordum ve bırakıyordum. Art arda içtiğim hiç olmadı ki zaten kalpte sıkıntı oluşuyor gibi, harbiden ya da psikolojik, bilemiyorum. Size soracağım şudur: YKS'ye bir hafta kaldı, gerçekten çok fazla çalışmak istiyorum. Her şeyi sildim, soyutladım kendimi, uykuyu da kısmayı düşünüyorum. Hal böyleyken 1 hafta boyunca enerji içeceği içmeyi düşünüyorum. Her gün içsem sıkıntı olur mu diye soruyorum şu an size, yani eğer düzenli olarak art arda kullanmış arkadaşlar varsa bir aydınlatabilirler beni.
yazın her gün 2 kutu beyaz monster gömüyordum. sıkıntısını görmedim daha.

Vallahi konunun ana meselesini bilmiyorum ama şunun için biraz geç kalmış olabilirsiniz. Sene boyunca düzgün ders çalışmadıysanız ve alışık değilseniz 1 haftada günde 12 saat çalışsanız da onun anca 4-5 saati verimli olur. Benden söylemesi. Ha illaki ana konuya da bir şey demem gerekirse. Onun yerine abartmayacak şekilde kahve için. En azından ne olduğu belli ve bünyeniz özellikle buna dirençli değilse gerçekten uyanık tutar.
ders çalışma konusunda şunu söyleyebilirim ki 1-2 gün geçtikten sonra form tutup adapte olabiliyorum ha demişsiniz ki 4-5 saat verimli olur 12 saatlik çalışma, açıkcası ben şu an ona bile razıyım :D "az"ın değerini "yok" bilir ve ben yoktansa azı tercih ederim. Şu an tek merak ettiğim enerji içeceğiydi ona da kahve önerdiniz. Yani olabilir belki de kahve daha mantıklı, doğrusu bünyem kafeine alışık ama her gün de enerji içeceği akıl işi değil cidden nescafe olmamak şartıyla bir şeyler deneyeceğim.

yazın her gün 2 kutu beyaz monster gömüyordum. sıkıntısını görmedim daha.
bende büyük ihtimalle monster içerim içersem neyse bir gün deneyeyim de baktım olmuyor kahveye geçeriz.

Kola iç.

*O da. Enerji olsa ne olur her şeyde enerji var. Kafein alması lazım eğer uyanık kalmak istiyorsa.
O konuları bilmiyordum. Kafein gerekli ise o zaman şöyle ağır, güzel, acı bi kahve daha çok işe yaramaz mı?

Geri
Yukarı