Günde 2 kere protein tozu kullanılır mı?

BORİS_PMP

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar 2 hafta sonra üniversiteye gideceğim ve yurtta kalacağım aktif olarak fitnees gidiyordum ama 1 ay gibi bir süredir gitmiyorum evde kalırken yemek düzenim gayet iyiydi ama yurtta kalacağım için yeterli beslenemeyeceğim gibi geliyor. 2 tane sorum var.

1)Protein tozu ve creatine yi daha önce almıştım protein tozunu alalı 3 ay gibi bir süre geçti creatine alalı ise 5 ay gibi bir süre geçti bozulma ihtimali var mıdır?

2)Her gün sabah akşam olmak üzere günde 2 defa protein tozu tüketsem sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

-Düzgun nem olmayan, serin yerde saklarsan bir de ağzını iyice kapatirsan bir iki sene 1-2 bir şey olmaz. Satın aldığım yere sormuştum. Benimki 4-5 ay oldu açılalı hala duruyor.
-Bence 2 kere kullanma bir şey olacağını sanmıyorum ama yine de o riske girmeye değmez 1-2 yumurta fazla yiyiverirsin daha iyi.

Son düzenleme:
Hayır bozulmaz, ortalama 1-2 yıl ömrü vardır ama yinede kontrol edin skt yazıyorsa.

Hayır sorun olmaz, sabah öğle akşam 3 kere bile kullanılabilir fazlası tavsiye edilmez. İhtiyacınıza göre kullanın gün içerisinde ne kadar protein açığınız kaldıysa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…