Günde 2 ölçek protein tozu almak sıkıntı çıkarır mı?

Hackergame

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

Spora başlayalı 1 ay oluyor, haftada 6 gün gidiyorum. 78 kilodayım ve almam gereken protein miktarına internetten bakınca ortalama 120-130 gram çıkıyor. Ancak ben aynı zamanda kilo vermeye çalışıyorum ve çok yemek yemek istemiyorum.

Basit bir sabah kahvaltısı (1-2 dilim ekmek, 3-4 zeytin, biraz krem peynir), spor dönüşünde 200-250 gram tavuk göğsü, akşam da evde ne çıkarsa ortalama miktarda onu yiyorum ancak protein hedefime ulaşabildiğimi düşünmüyorum. Acaba günde 2 ölçek protein tozu alsam bir sıkıntı yaşar mıyım?

Bu sorunun cevabini bende merak ediyorum ozellikle gobek vs yapar mi acaba 2 ölçek zayiflamada sıkıntı yapar mi?

Yeni başlayanlara 2 ölçek önerilmiyor diye biliyorum. Ama ölmelik bir durum da yok

78 x 1.5 = 117g protein alman gerek günlük.
Sabah 4 yumurta (omlet tavsiye ederim, haşlanmış yemek yorucu): ~32g protein
200g haşlanmış tavuk: ~50g protein
1 ölçek protein tozu (spordan sonra tavsiye ederim): ~25g protein

Buraya kadar ~107g protein yapıyor. Kalan öğünlerle ve atıştırmalıklarla 10g eksiğini kapatırsın rahat.

Çıkarmaz.

Teşekkürler hepinize. Böbrekler için endişeliydim de 2 ölçek sıkıntı çıkartmıyorsa bu şekilde başlayayım.

Sorun yaşamazsınız, fakat proteini takviye gıdalardan almaktansa yumurta, tavuktan almak daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…