Swezy Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 239 17 Mayıs 2022 #21 Nemİx dedi: Günde 4 bardak süt içiyorum bir şey olur mu? Gainer tozu ile beraber 1 günde toplam 800ML litre süt içiyorum 4 bardak oluyor zararlı mı? Genişletmek için tıkla... Kalsiyum ve magnezyum fazlalığı olabilir bende olmuştu
Nemİx dedi: Günde 4 bardak süt içiyorum bir şey olur mu? Gainer tozu ile beraber 1 günde toplam 800ML litre süt içiyorum 4 bardak oluyor zararlı mı? Genişletmek için tıkla... Kalsiyum ve magnezyum fazlalığı olabilir bende olmuştu
Muofer Femtopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 186 Çözümler 1 17 Mayıs 2022 #22 o1Poseidon dedi: Merak etmeyin hocam yeri geldiğinde süt beyazı işiyorum (!) Genişletmek için tıkla... Ben işemiyorum, benden çıkıyor. Fesatlıktan dolayı hepimize Pera Palas'ta bir yer ayarlayacaklar, hadi bakalım..
o1Poseidon dedi: Merak etmeyin hocam yeri geldiğinde süt beyazı işiyorum (!) Genişletmek için tıkla... Ben işemiyorum, benden çıkıyor. Fesatlıktan dolayı hepimize Pera Palas'ta bir yer ayarlayacaklar, hadi bakalım..