Günde 5 kere balkona giren kedi

Bastığı yerde katakulli yoksa kediler düşmez, dengesini kaybetmez. Ben de hem evde besliyorum hem de geceleri sokakta kapının önündekileri. Kediyi iyice bir incele temiz mi diye. Eve sakın alma sokak kedisi evde beslenmez pire varsa eve yerleşirse çok başınız ağarır.

Kedinin gelme sebeplerinden birisi de su bulamamasıdır bununla ilgili konu açacağım. Kediler bir şekilde yemek bulabilir lakin suyu bulamazlar. Her zaman bir kap su kapınızın önüne koymanız lazım zor bir işlem değil. Belki susadığı için gelmiş olabilir sen binanın giriş yerinin dışına bir kap su koy.
 
Bana, böyle kedi lazım ama nerede bende o şans. Bir kedi bile gördüğüm yok artık. Oysa o kadar çok seviyorum ki kedileri...
 
Sakın kutuya koyup başka yere götürmeyin. Kediler bulundukları ortamı çok sahipleniyorlar ve dışarıdan başka kediler geldiğinde aralarına almıyorlar kavga ediyorlar. İşin doğrusu nasıl çözüm bulursunuz bende bilmiyorum ama kutu olayını sakın yapmayın yeter.
 
Yemeğini falan vermesek girse tamam ama köpeğimden daha çok yemek yiyor yani ne yapabilirim bilmem.
İzin verseler evdekiler bakarım. Ama balkona girip çıksa eğlenceli olur :).
Hocam eğlenceli olmuyor korkmaya başladım atlarken düşecek diye düşme ihtimali olmasa eğlenceli ailenizi ikna edebilirseniz besleyin güzel hayvanlar :) ama unutmayın çok masrafı oluyor.
 
Gidebilecek mi diye korkuyorum işte giderken düşerse ölür hayvan. Biz alırsak yine gelir en yakın zamanda ağacı kestireceğiz ama bakalım bu gece umursamayacağız umarım atlayabilir.
Bir laf var bilir misiniz? Kedi gibi dört ayağının üzerine düştü, yalan değil gerçek, düşse bile bir şey olmaz. Denendi onaylandı. 😁 Atın gitsin, bu arada kaçıncı kat?
 

Geri
Yukarı