Günde 5 litreden fazla su içmek zararlı mıdır?

KökTürk

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar biliyorsunuz ki sıcaklar geldi sürekli su içesim geliyor. 5 litrelik su şişesini buzdolabına atmışım sabah. Akşama kadar bitiriyorum üstüne yetmiyor bardakla ayrı ayrı da içiyorum. Bana bir zararı olur mu? Sadece böbreğimde hafif bir baskı hissediyorum bazen kaşıntı da oluyor çok içince.

Arkadaşlar biliyorsunuz ki sıcaklar geldi sürekli su içesim geliyor. 5 litrelik su şişesini buzdolabına atmışım sabah. Akşama kadar bitiriyorum üstüne yetmiyor bardakla ayrı ayrı da içiyorum. Bana bir zararı olur mu? Sadece böbreğimde hafif bir baskı hissediyorum bazen kaşıntı da oluyor çok içince.
Su ihtiyacı kişiden kişiye değişir, çok su içilmesi zararlı ama günlük su ihtiyacının ne kadar olduğu da önemli. Günlük Su İhtiyacı Hesaplama - HESAPLAMA.NET

İçtiğin suya oranla minerallerini de alırsan bir sıkıntı olmaz. 10-15 litreye çıkmadıkça

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı