Günde kaç saat matematik çalışılmalı?

Zixenty

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba matematikte temelim yok 0'dan matematik de 13 bölüm bitirdim. Bugün 3 bölüm bitirdim ve şu an hiçbir şey anlamıyorum. Ders çalışma temelim yok. Ne yapmalıyım? Günde kaç saat çalışmalıyım? Matematik dersine ve yeni nesil matematik sorularından ne çözmeliyim? Yeni kitap okuma alışkanlığım başladı. Günde 20 sayfa okuyorum.

Arkadaşlar merhaba matematikte temelim yok 0'dan matematik de 13 bölüm bitirdim. Bugün 3 bölüm bitirdim ve şu an hiçbir şey anlamıyorum. Ders çalışma temelim yok. Ne yapmalıyım? Günde kaç saat çalışmalıyım? Matematik dersine ve yeni nesil matematik sorularından ne çözmeliyim? Yeni kitap okuma alışkanlığım başladı. Günde 20 sayfa okuyorum.

Kitap okumakla matematiği anlamlandıramadım. Matematikde sınırları zorlıcan abi çalışabildiğin kadar çalış farklı soru kaynak gör.

Hocam sen dizi izler gibi oynatma listesi izlersen sana katkısı olmayacaktır özellikle TYT matematik %10 hoca %90 öğrencidir açıp kolay kaynaktan çözmeye başlayacaksın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı