Günlerce oynanacak offline mobil oyun önerisi

Kardeş böyle saçma oyunlarla gelmeyin ya.

Dostum ne istiyorsun mobilde adamakıllı oyun yok zaten offline seçeneği ile daha da kısıtlanıyor bir sürü oyun yazmışım gidip bir tanesi dene saçma sapan demek yerine yok dersen pek seçenek yok.

Öncelikle yaşın kaç bilmiyorum ama insanlar sana yardım etmeye çalışıyor, öneride bulunuyor düzgün cevap vermen lazım onlara. Madem çok oyun oynadın dediğin gibi, millete saçma demek yerine ilk mesajında yazsaydın bunları bitirdim diye. Önerileri beğenmiyorsan da git Google Play'de kendin bak top games'e bul kendine birşeyler. Git Flow oyna offline oyun sana.

Pocket Camp C. Sizi sarar mı bilmem ama benim için gelmiş geçmiş en iyi offline oyunlardan biridir Android platformu üzerinde çıkmış oyunlar arasında.

Edge diye bir oyun vardı eskiden sonrasında ücretli Android forku da çıkmıştı sanırsam. Rush Rally serisi iyidir zaman öldürmeye birebir.

Minecraft PE olabilir aslında. İçerik bol. Fırsattan istifade belki bugüne kadar hayal ettiğiniz o şehri inşa edersiniz. En kötü Survival bile götürür bir süre.

Bana şöyle hiç sıkmayan offline günlerce oynanabilecek bir mobil oyun lazım arkadaşlar.

Slaughter 2: Prison Assault

zamanında vakit geçirmek için almıştım ama paralı oyun play store. serili bir oyun 3 şahıs hapishanede saldırı yapıyoruz ekibimizle beraber değişik yaratıklar falan filan hikayeyi pek hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…