3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 21 Ağustos 2020 #11 Tortue dedi: Şu sorun bir tek bende mi var? Forum üzerinden açılmıyor hiçbir şey. Eki Görüntüle 644574 Genişletmek için tıkla... Bende arada oluyor. Reklam engelleyiciler var ondan galiba.
Tortue dedi: Şu sorun bir tek bende mi var? Forum üzerinden açılmıyor hiçbir şey. Eki Görüntüle 644574 Genişletmek için tıkla... Bende arada oluyor. Reklam engelleyiciler var ondan galiba.
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.518 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2020 #12 Tortue dedi: Forum üzerinden açılmıyor hiçbir şey. Genişletmek için tıkla... Tarayıcı ile alakalı senin. Chrome'de sorunsuz açıyorum bir dene istersen.
Tortue dedi: Forum üzerinden açılmıyor hiçbir şey. Genişletmek için tıkla... Tarayıcı ile alakalı senin. Chrome'de sorunsuz açıyorum bir dene istersen.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 21 Ağustos 2020 #13 350070 dedi: Bende arada oluyor. Reklam engelleyiciler var ondan galiba. Genişletmek için tıkla... Önceden engelleyen bir reklam engelleyici vardı onu değiştirdim farklı bir sorun var sanırım. Elektrikci_Hasan dedi: Tarayıcı ile alakalı senin. Chrome'de sorunsuz açıyorum bir dene istersen. Genişletmek için tıkla... Bende de Chrome var.
350070 dedi: Bende arada oluyor. Reklam engelleyiciler var ondan galiba. Genişletmek için tıkla... Önceden engelleyen bir reklam engelleyici vardı onu değiştirdim farklı bir sorun var sanırım. Elektrikci_Hasan dedi: Tarayıcı ile alakalı senin. Chrome'de sorunsuz açıyorum bir dene istersen. Genişletmek için tıkla... Bende de Chrome var.
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 21 Ağustos 2020 #14 Tortue dedi: Önceden engelleyen bir reklam engelleyici vardı onu değiştirdim farklı bir sorun var sanırım. Bende de Chrome var. Genişletmek için tıkla... uBlock Origin var bende, onu deneyin bir isterseniz.
Tortue dedi: Önceden engelleyen bir reklam engelleyici vardı onu değiştirdim farklı bir sorun var sanırım. Bende de Chrome var. Genişletmek için tıkla... uBlock Origin var bende, onu deneyin bir isterseniz.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 21 Ağustos 2020 #15 Silinen üye dedi: uBlock Origin var bende, onu deneyin bir isterseniz. Genişletmek için tıkla... Çok da önemli değil, YouTube'dan açtıracak kadar uğraştırıyor sadece, teşekkür ederim. Sorunun sadece bende olduğunu öğrenmiş oldum.
Silinen üye dedi: uBlock Origin var bende, onu deneyin bir isterseniz. Genişletmek için tıkla... Çok da önemli değil, YouTube'dan açtıracak kadar uğraştırıyor sadece, teşekkür ederim. Sorunun sadece bende olduğunu öğrenmiş oldum.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.790 Makaleler 8 Çözümler 242 Yer İstanbul 21 Ağustos 2020 #16 4 yıldır aradığım şarkıyı bulamadım ben. Hayırlı olsun (!)
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 21 Ağustos 2020 #17 Silinen üye dedi: uBlock Origin var bende, onu deneyin bir isterseniz. Genişletmek için tıkla... Efsane bir eklenti o. Keşke eski Edge içinde olsa.
Silinen üye dedi: uBlock Origin var bende, onu deneyin bir isterseniz. Genişletmek için tıkla... Efsane bir eklenti o. Keşke eski Edge içinde olsa.
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 21 Ağustos 2020 #18 350070 dedi: Efsane bir eklenti o. Keşke eski Edge içinde olsa. Genişletmek için tıkla... Eski Edge'yi mi kullanıyorsunuz? Cidden tebrik ediyorum sizi, hangi M.2 SSD ile kullanıyorsunuz? Anca öyle hızlı ve iyi bir deneyim sunar.
350070 dedi: Efsane bir eklenti o. Keşke eski Edge içinde olsa. Genişletmek için tıkla... Eski Edge'yi mi kullanıyorsunuz? Cidden tebrik ediyorum sizi, hangi M.2 SSD ile kullanıyorsunuz? Anca öyle hızlı ve iyi bir deneyim sunar.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 21 Ağustos 2020 #19 Blacksidemre dedi: 4 Yıldır aradığım şarkıyı bulamadım ben. Hayırlı olsun (!) Genişletmek için tıkla... Vallaha ben birkaç cümle duydum " Hey can you see the rain man look at... Ama gerisi yok. Buldum sonra XD. Silinen üye dedi: Eski Edge'yi mi kullanıyorsunuz? Cidden tebrik ediyorum sizi, hangi M.2 SSD ile kullanıyorsunuz? Anca öyle hızlı ve iyi bir deneyim sunar. Genişletmek için tıkla... 5400 RPM 1TB SSHD Ama anakartta M.2 SATA girişi var . Düzelteyim XD.
Blacksidemre dedi: 4 Yıldır aradığım şarkıyı bulamadım ben. Hayırlı olsun (!) Genişletmek için tıkla... Vallaha ben birkaç cümle duydum " Hey can you see the rain man look at... Ama gerisi yok. Buldum sonra XD. Silinen üye dedi: Eski Edge'yi mi kullanıyorsunuz? Cidden tebrik ediyorum sizi, hangi M.2 SSD ile kullanıyorsunuz? Anca öyle hızlı ve iyi bir deneyim sunar. Genişletmek için tıkla... 5400 RPM 1TB SSHD Ama anakartta M.2 SATA girişi var . Düzelteyim XD.
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 21 Ağustos 2020 #20 350070 dedi: 5400 RPM 1TB SSHD Ama anakartta M.2 SSD girişi var . Genişletmek için tıkla... Cidden sizi tebrik ediyorum, Windows 10'u çok kullanmadım ama attığım formatlarda, Ninite'a girmeme yarıyor ondan sonra işlevi kalmıyor, ama görev çubuğunda güzel görünüyor.
350070 dedi: 5400 RPM 1TB SSHD Ama anakartta M.2 SSD girişi var . Genişletmek için tıkla... Cidden sizi tebrik ediyorum, Windows 10'u çok kullanmadım ama attığım formatlarda, Ninite'a girmeme yarıyor ondan sonra işlevi kalmıyor, ama görev çubuğunda güzel görünüyor.