Günlük 150 TL'ye çalışmak mantıklı mı?

Bu yazın 3 aylığına çalışmaya karar verdim. Bir dönerciye gittim günlük 150 TL dedi çalışmalı mıyım yoksa başka yerleri değerlendirmeli miyim?

Bazı arkadaşlarım suriyelilere günlük 250 TL veriyorlar dedi, sizin fikriniz nedir?
Kardeşim 150 lira günlük mü kaldı, tamamen kendine, emeğine, zahmetine olan saygın ile alakalı olaya sadece çalışmak adı altında bakma, resmen kullanılıyorsun gibi bişey 150 lira gibi bir ücret yok. Sende zaten farkındasın olayın ve değerli arkadaşların fikrini almak istemişsin. Bence çalışılmaz en az 300 lira civarı alırsan çalış.

Kardeşim 150 lira günlük mü kaldı, tamamen kendine, emeğine, zahmetine olan saygın ile alakalı olaya sadece çalışmak adı altında bakma, resmen kullanılıyorsun gibi bir şey 150 lira gibi bir ücret yok. Sende zaten farkındasın olayın ve değerli arkadaşların fikrini almak istemişsin. Bence çalışılmaz en az 300 lira civarı alırsan çalış.

Buradan başka seçeneğim yok başka yerlere sordum hiçbiri eleman aramıyor.

4500 TL biraz az yaşınız nedir?
16

Bu yazın 3 aylığına çalışmaya karar verdim. Bir dönerciye gittim günlük 150 TL dedi çalışmalı mıyım yoksa başka yerleri değerlendirmeli miyim?

Bazı arkadaşlarım suriyelilere günlük 250 TL veriyorlar dedi, sizin fikriniz nedir?
Hocam o ne ya. Benim arkadaşım dün işe başladı. Hayatındaki ilk iş günüydü hatta. 350 TL alıyor.

Hocam o ne ya. Benim arkadaşım dün işe başladı. Hayatındaki ilk iş günüydü hatta. 350 TL alıyor.
Kebapçıda ayak işlerine bakıyor.

Ben hayatta şunu gördüm "bir insan ne kadar değer görmemişse o derece diğer insanlardan daha çok zarar görüyor" bana göre paraya ihtiyacı olan insan yine insan zihninin yarattığı bu yaşamda net olarak zarar görmüştür ve zarar gören bu insana daha çok zarar vermeyi insan zihni normal görüyor. Tıpkı aç insana simit almak gibi. Abi o insan fakir ve hayatı boyunca aç gezdiyse git en Lux restoranta götür olabilecek en kaliteli yemeği yedir. Buna kafan basmıyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı