Samandra123 Femtopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #1 İçim protein sütünün kalorisi bu arkadaşlar; İçim Fit Kahveli Süt Kaç Kalori | Diyetkolik Günlük protein almak için spordan sonra iki tane içiyorum. Haftada 4 gün spor yaptığım için haftada 4 gün içiyorum yararlı mı zararlı mı? Siz ne önerirsiniz?..
İçim protein sütünün kalorisi bu arkadaşlar; İçim Fit Kahveli Süt Kaç Kalori | Diyetkolik Günlük protein almak için spordan sonra iki tane içiyorum. Haftada 4 gün spor yaptığım için haftada 4 gün içiyorum yararlı mı zararlı mı? Siz ne önerirsiniz?..
5 531337 Hectopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 2.862 Çözümler 2 11 Temmuz 2023 #2 Gıda Dedektifi - #NeYediğiniziBilin 2017'den bu yana etiket okuyoruz, tüketici bilincini geliştirmeye ve farkındalığı arttırmaya çalışıyoruz. #NeYediğiniziBilin gidadedektifi.com Samandra123 dedi: İçim protein sütünün kalorisi bu arkadaşlar; İçim Fit Kahveli Süt Kaç Kalori | Diyetkolik Günlük protein almak için spordan sonra iki tane içiyorum. Haftada 4 gün spor yaptığım için haftada 4 gün içiyorum yararlı mı zararlı mı? Siz ne önerirsiniz?.. Genişletmek için tıkla... Hocam bunun yerine şaşe olarak protein tozu alsana?
Gıda Dedektifi - #NeYediğiniziBilin 2017'den bu yana etiket okuyoruz, tüketici bilincini geliştirmeye ve farkındalığı arttırmaya çalışıyoruz. #NeYediğiniziBilin gidadedektifi.com Samandra123 dedi: İçim protein sütünün kalorisi bu arkadaşlar; İçim Fit Kahveli Süt Kaç Kalori | Diyetkolik Günlük protein almak için spordan sonra iki tane içiyorum. Haftada 4 gün spor yaptığım için haftada 4 gün içiyorum yararlı mı zararlı mı? Siz ne önerirsiniz?.. Genişletmek için tıkla... Hocam bunun yerine şaşe olarak protein tozu alsana?
Ebu Zalim Decipat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 2.278 Çözümler 9 11 Temmuz 2023 #3 Günde 2 şişe vodka devirenler konuyu anlamaya çalışıyor
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.375 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #4 Samandra123 dedi: İçim protein sütünün kalorisi bu arkadaşlar; İçim Fit Kahveli Süt Kaç Kalori | Diyetkolik Günlük protein almak için spordan sonra iki tane içiyorum. Haftada 4 gün spor yaptığım için haftada 4 gün içiyorum yararlı mı zararlı mı? Siz ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam 8 lirayken alıyordum fakat artık 30 lira olunca bırak gitsin demeye başladım. 4.2.30 = 240 lira eder hocam gerek yok bence.
Samandra123 dedi: İçim protein sütünün kalorisi bu arkadaşlar; İçim Fit Kahveli Süt Kaç Kalori | Diyetkolik Günlük protein almak için spordan sonra iki tane içiyorum. Haftada 4 gün spor yaptığım için haftada 4 gün içiyorum yararlı mı zararlı mı? Siz ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam 8 lirayken alıyordum fakat artık 30 lira olunca bırak gitsin demeye başladım. 4.2.30 = 240 lira eder hocam gerek yok bence.
Samandra123 Femtopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #5 531337 dedi: Gıda Dedektifi - #NeYediğiniziBilin 2017'den bu yana etiket okuyoruz, tüketici bilincini geliştirmeye ve farkındalığı arttırmaya çalışıyoruz. #NeYediğiniziBilin gidadedektifi.com Hocam bunun yerine şaşe olarak protein tozu alsana? Eki Görüntüle 1857647 Genişletmek için tıkla... Kellikten korkuyorum hayatta almam Ebu Zalim dedi: Günde 2 şişe vodka devirenler konuyu anlamaya çalışıyor Genişletmek için tıkla... Ahahah Ahmsef dedi: Hocam 8 lirayken alıyordum fakat artık 30 lira olunca bırak gitsin demeye başladım. 4.2.30 = 240 lira eder hocam gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Tanesi 25 lira haftalık 200 aylık 800 lira ama mecburum.
531337 dedi: Gıda Dedektifi - #NeYediğiniziBilin 2017'den bu yana etiket okuyoruz, tüketici bilincini geliştirmeye ve farkındalığı arttırmaya çalışıyoruz. #NeYediğiniziBilin gidadedektifi.com Hocam bunun yerine şaşe olarak protein tozu alsana? Eki Görüntüle 1857647 Genişletmek için tıkla... Kellikten korkuyorum hayatta almam Ebu Zalim dedi: Günde 2 şişe vodka devirenler konuyu anlamaya çalışıyor Genişletmek için tıkla... Ahahah Ahmsef dedi: Hocam 8 lirayken alıyordum fakat artık 30 lira olunca bırak gitsin demeye başladım. 4.2.30 = 240 lira eder hocam gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Tanesi 25 lira haftalık 200 aylık 800 lira ama mecburum.
5 531337 Hectopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 2.862 Çözümler 2 11 Temmuz 2023 #6 Samandra123 dedi: Kellikten korkuyorum hayatta almam Genişletmek için tıkla... Protein tozu bu hocam ne kelliği?
Samandra123 dedi: Kellikten korkuyorum hayatta almam Genişletmek için tıkla... Protein tozu bu hocam ne kelliği?
AhmetKonyaspor Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 2.266 Çözümler 7 12 Temmuz 2023 #7 Abi sen içtiğini süt mü sanıyorsun. Bence git manda sütü iç daha yararlı.
Etan Centipat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #8 Samandra123 dedi: Kellikten korkuyorum hayatta almam Genişletmek için tıkla... Kellik yapmaz.