Günlük 3000 kalori nasıl alınır?

shola

Zeptopat
Daha fazla  
Dostlar ben 2 gün önce spora başladım ve günlük 3000 kalori almam gerekiyor. Düzgün beslenme programı olan söyleyebilir mi bu arada yumurta falan yiyemiyorum.

200g yulaf + 400ml süt + 100g pirinç unu + 3-4 kaşık fıstık ezmesi gibi shake yaparsan 1 öğün zaten 1200 kalori alıyorsun gerisini kuruyemiş, öğle, akşam yemeği ve supplementle kapatırsın ben 3700 kaloriyi rahat alıyorum 3000 hayli hayli alınır.

Yumurta niye yiyemiyorsun?

Bende yumurta yemiyorum zaten kalori ve proteini her türlü alıyorum definasyon zamanı mutlaka yenilmeli fazla karbonhidrat tüketilmediği için proteini doldurmakta zor ama bulk zamanı pirinç, yulaf gibi öğünlerde protein az da olsa alındığı için gerek kalmıyor gibi.

Clean bulk amacin yoksa benim de yaptığım hem ucuz hem kolay yontemi soyleyeyim 3 noodle 2 buyuk paket sade gong 2 buyuk paket Lay's 800 kalori barındıran protein shake içinde 1.5 - 2 ölcek gainer ayni şekilde 1.5-2 ölçek yulaf sut muz, yaban Mersin'i, yoğurt ve 1-2 kaşıkta zeytin yağı at iç 800 kalori gunde 2 defa yapsan 1600 kalori diğer yiyecekleri saymadim ona rağmen şu an 4K kalori oldu nispeten ucuz ve etkili bir yontem.

Clean bulk amacin yoksa benim de yaptığım hem ucuz hem kolay yontemi soyleyeyim 3 noodle 2 buyuk paket sade gong 2 buyuk paket Lay's 800 kalori barındıran protein shake içinde 1.5 - 2 ölcek gainer ayni şekilde 1.5-2 ölçek yulaf sut muz, yaban Mersin'i, yoğurt ve 1-2 kaşıkta zeytin yağı at iç 800 kalori gunde 2 defa yapsan 1600 kalori diğer yiyecekleri saymadim ona rağmen şu an 4K kalori oldu nispeten ucuz ve etkili bir yontem.
Okurken 3 damarım tıkandı, bu nasıl beslenme önerisi hocam :)

Yeni konular

Geri
Yukarı